OK na Medicinski?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Lucien_vr

Мнение от Lucien_vr »

Abe egati procedurata gore-dolo okolo1 godina vreme.......ot kakuv zor tolkova vreme za edna viza....mani-mani :?:
Ride to live, live to ride
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

Lucien_vr написа:Ne znam kak e s vas(suforumci) no na men poslednite metri do finala mi se struvat nai-iznervq6ti.....dano po-skoro idvat tiq pokani za vizi.....
Абсолютно същата история е и при нас :cry:, но все пак надявам се да не чакаме прекалено дълго :roll: :thumbsup: GOOD LUCK!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
wese_76

Мнение от wese_76 »

някой минал медицинските през седмицата на 24-28.07 да е получил ОК, защото ние минахме на 25.07 и още никакъв резултат. Миналата седмица компютрите в Букурещ не работили, а като се обадих днес ми казаха че 14 и 15 били неработни дни за тях? Честно казано чак ми стана неудобно че позвних, а ми омръзна да чакам.
Последните им списъци били от 20.07
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Abe egati procedurata gore-dolo okolo1 godina vreme.......ot kakuv zor tolkova vreme za edna viza....mani-mani
Не се оплаквайте, че за Федерална Канада процедурата е около3 години така че има и по-зле! Иначе и аз съм съгласен че е доста време една година ! :wink:
LION

ok na Medizinski

Мнение от LION »

има ли някой резултати от медицински направени през седмицата 17.07- 21.07 моля нека да сподели :? :?: :?: :
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ !
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

И аз днес звъних за резултата от втората рентгенова снимка.. Обясниха ми, че миналата седмица са си правели нещо по сървърите, така че едва ли са свършили кой знае колко работа, а 14-ти и 15-ти август са им били почивни, така че да не се надявам да реагират скоро.. Не е много чакането, по-гадното е притеснението ОК ли ще кажат или нещо друго... Още малко търпение ни трябва, а дотогава - :beer: :wink:
lilava

Мнение от lilava »

LION виж Lucien_vr- мисля, че има ОК с мед. на 19.07
Аватар
Lucien_vr

Мнение от Lucien_vr »

Na men mi se struva 4e "Lilava" sledi temata nai-vnimatelno.Da az bqh na medicinskite na 19.07 i sum s OK ot 04.08.Predpolagam 4e na sa mi iskali vtora snimka za6toto ne sum pu6a4.Uspeh na vsi4ki 4aka6ti...
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Най-накрая и ние да се похвалим с вече пълно ОК на медицинските! Още малко остана :D
А искането на втора снимка няма нищо общо с пушенето. Мъжът ми не пуши, но не му се били виждали ъгълчетата на белите дробове на първата снимка, та му искаха втора. А аз очаквах, че ще искат на мен, защото малко от косата ми падна на гърба и до последно се притеснявах.. Добре, че и това препятствие мина :beer:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

zaia,Честито, не остана :) :) :)
Аватар
Lucien_vr

Мнение от Lucien_vr »

Da se opravqt s tia vizi 4e zimata ide i stava zle .....
Аватар
Lucien_vr

Мнение от Lucien_vr »

Ako nqkoi polu4i pokana za viza(s OK ot 04.08) vednaga da bie alarmata ta da se orientirame v situaziata..........
Заключено