Lucien_vr написа:Ne znam kak e s vas(suforumci) no na men poslednite metri do finala mi se struvat nai-iznervq6ti.....dano po-skoro idvat tiq pokani za vizi.....
Абсолютно същата история е и при нас , но все пак надявам се да не чакаме прекалено дълго GOOD LUCK!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
някой минал медицинските през седмицата на 24-28.07 да е получил ОК, защото ние минахме на 25.07 и още никакъв резултат. Миналата седмица компютрите в Букурещ не работили, а като се обадих днес ми казаха че 14 и 15 били неработни дни за тях? Честно казано чак ми стана неудобно че позвних, а ми омръзна да чакам.
Последните им списъци били от 20.07
И аз днес звъних за резултата от втората рентгенова снимка.. Обясниха ми, че миналата седмица са си правели нещо по сървърите, така че едва ли са свършили кой знае колко работа, а 14-ти и 15-ти август са им били почивни, така че да не се надявам да реагират скоро.. Не е много чакането, по-гадното е притеснението ОК ли ще кажат или нещо друго... Още малко търпение ни трябва, а дотогава -
Na men mi se struva 4e "Lilava" sledi temata nai-vnimatelno.Da az bqh na medicinskite na 19.07 i sum s OK ot 04.08.Predpolagam 4e na sa mi iskali vtora snimka za6toto ne sum pu6a4.Uspeh na vsi4ki 4aka6ti...
Най-накрая и ние да се похвалим с вече пълно ОК на медицинските! Още малко остана
А искането на втора снимка няма нищо общо с пушенето. Мъжът ми не пуши, но не му се били виждали ъгълчетата на белите дробове на първата снимка, та му искаха втора. А аз очаквах, че ще искат на мен, защото малко от косата ми падна на гърба и до последно се притеснявах.. Добре, че и това препятствие мина