na 17.02. sme na interview.Pratiha ni pismo ,v koeto ni pishat dokumentite da sa "a jours".Pitame se i tarsim i vasheto mnenie i opit:kam koia data e nai-dobre da bade bankovata referencia , moje li da e za 2.02 naprimer?????????????
Като допълнение можете да си извадите извлечение от банковата ви сметка към деня на интервюто и да го добавите към референциите, но това си е вече екстра!!! Ние бяхме на интервю от 3 часа и имахме време да си извадиме такива бележки от банката за всеки случай. Преди нас имаше случай на представяне на референция с по-стара дата и ние се презастраховахме.
Ако банковата ти референция е извадена най-късно една- две седмици преди датата на интервюто, няма място за притеснение. Приемат банковото извлечение и не задават никакви въпроси относно датата на неговата валидност и на издаване.
Моето удостоверение беше от 40 (четиресет) дни преди интервюто и нямаше никакви проблеми. Все пак обаче от момента на първите документи ми беше трето подред, което си бях извадил.
Ima li niakoi koito da e minal SAMO s danuchnata ocenka na apartamenta -ne susobstven,primerno ,a samo tvoi t.e. niama nugda ot dopulnitelni deklaracii za suglasie ot susobstvenici?
Znam che referenciite sa za predpochitane ,no vse pak pitam za takiva sluchai.
dino55 написа:na 17.02. sme na interview.Pratiha ni pismo ,v koeto ni pishat dokumentite da sa "a jours".Pitame se i tarsim i vasheto mnenie i opit:kam koia data e nai-dobre da bade bankovata referencia , moje li da e za 2.02 naprimer?????????????
Ako imash spestovna knijka mojeh da q prevedesh i da q zanesesh na intervuto. Dvijenieto po edna smetka e mnogo po kategorishno dokazatelstvo ot obiknovennoto izvlechenie Ne e zaduljitelno no e zatapvashto pri iskaniq ot roda na "a jours"