BANKOVI REFERENCII

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dino55
Обратна връзка:

BANKOVI REFERENCII

Мнение от dino55 »

na 17.02. sme na interview.Pratiha ni pismo ,v koeto ni pishat dokumentite da sa "a jours".Pitame se i tarsim i vasheto mnenie i opit:kam koia data e nai-dobre da bade bankovata referencia , moje li da e za 2.02 naprimer?????????????
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Ако е в месеца на интервюто е напълно достатъчно.
dino55
Обратна връзка:

Мнение от dino55 »

BLAGODARIA MNOGO ZA INFORMACIATA.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Като допълнение можете да си извадите извлечение от банковата ви сметка към деня на интервюто и да го добавите към референциите, но това си е вече екстра!!! :D Ние бяхме на интервю от 3 часа и имахме време да си извадиме такива бележки от банката за всеки случай. Преди нас имаше случай на представяне на референция с по-стара дата и ние се презастраховахме.
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Здравей, Дино!!!

Ако банковата ти референция е извадена най-късно една- две седмици преди датата на интервюто, няма място за притеснение. Приемат банковото извлечение и не задават никакви въпроси относно датата на неговата валидност и на издаване.

Успех!!! :lol:
ПРОГРЕСОР

Мнение от ПРОГРЕСОР »

Моето удостоверение беше от 40 (четиресет) дни преди интервюто и нямаше никакви проблеми. Все пак обаче от момента на първите документи ми беше трето подред, което си бях извадил.
alexa

Мнение от alexa »

Ima li niakoi koito da e minal SAMO s danuchnata ocenka na apartamenta -ne susobstven,primerno ,a samo tvoi t.e. niama nugda ot dopulnitelni deklaracii za suglasie ot susobstvenici?
Znam che referenciite sa za predpochitane ,no vse pak pitam za takiva sluchai.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: BANKOVI REFERENCII

Мнение от yaiuat »

dino55 написа:na 17.02. sme na interview.Pratiha ni pismo ,v koeto ni pishat dokumentite da sa "a jours".Pitame se i tarsim i vasheto mnenie i opit:kam koia data e nai-dobre da bade bankovata referencia , moje li da e za 2.02 naprimer?????????????
Ako imash spestovna knijka mojeh da q prevedesh i da q zanesesh na intervuto. Dvijenieto po edna smetka e mnogo po kategorishno dokazatelstvo ot obiknovennoto izvlechenie :wink: Ne e zaduljitelno no e zatapvashto pri iskaniq ot roda na "a jours" :)
roni i ivo

Мнение от roni i ivo »

dino55 нашата референция беше от м. януари 2003 и се явихме с нея на интервю м. юни 2003, но незнам дали от тогава нещо не се е променило.
Заключено