Savmestno Sazit. i dete

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
trans

Savmestno Sazit. i dete

Мнение от trans »

Salut na vsi4ki Bihme iskali da popitame kak stoiat ne6tata sas savmesnoto sajitelstvo. Pri polojenie 4e niamame 1g. ednakva registracia
no pak o4akvame parvoto si dete (jivot i zdrave tozi mesec).
Ta vaprosat mi e e ne e li dostata4no. Smiatame kam Septemvri da si pusnem dokumentite.

Pozdravi :lol: :lol:
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Здравей, trans!!!

Дано скоро да се радвате ти и твоята жена на здраво и живо бебе! :baby:

Относно въпроса ти как става доказването на съвместно живеещите двойки, които нямат брак, виж този линк. Има добра и полезна информация.
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=63

Успех и скоро да се похвалите във форума с :infant:
Аватар
trans

Мнение от trans »

Mersi mnogo titi :lol:
6te se pohvalim razbira se :wink:
dora

Мнение от dora »

Эдравей семеиство!Зелая на вас и бьдещото бебе много здраве и кьсмет!!!!ПОМОГНИ МИ МОЛЯ СЬС СЬВЕТ-прочети обява сьс заглавие "Да родиш в Б-я или Канада"
Благодаря!!!!!!
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Здрасти :wink:

Ние,когато бяхме на интервю-не бяхме женени с мъжа.Разгледаха актовете за раждане,регистрациите и тн. и консулката ни каза "До 20 дена искам брачното ви свидетелство на бюрото си." И ние.. "ама защо...ние няма да се женим...други хора казаха еди какво си..." Тя се позасмя и отговори "Ако слушате други хора,Канада няма да видите скоро,така че слушайте мен,знам какво говоря."
;)
Аватар
Dessislava

Мнение от Dessislava »

Ние бяхме на интервю преди около една година, от тогава се смениха интервюиращите, за това мога само да ти кажа какъв беше нашия случай. Не сме женени, когато се явявахме на интервю бях бременна втори месец, извадих си медицинско за потвърждение.
Минахме без всякакъв проблем. Вярно е, че имахме адресни регистрации, но жената тогава ни обясни, че за разлика от България, този статут се смята за нещо съвсем естествено в Канада и в него няма нищо по-различно от съжителстване с брак.

Моето мнение е, че няма да имате проблем. А и ако ще пускате документи чак септември, до евентуалното интервю ще имате една година общо съжителство, ако си промените адресните регистрации сега.

Успех! Желая от сърце леко раждане и едно живо и здраво бебе! :wink:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Първо бих искала да ви поздравя за прекрасната новина и да ви пожелая успех в процедурата!!! Ние сме кандидатствали и преминали успешно интервюто като дефакто съпрузи. Представихме доста документи, както съм описала в статията и не ни караха изобщо да доказваме статута си, още по-малко да се женим. Мисля, че при вас Бебчо ще е доста голямо основание за доказателство на връзката ви. Не е зле обаче да си представите и документите за съвместния адрес в подкрепа, макар и да нямате все още една година. Снимките също не са лоша идея за интервюто. Ние носихме един куп неща и чак ме беше яд, че нищо не ни поискаха! :lol:
Всъщност сега ни минава идеята и да се оженим, но трябва да проверим дали няма да се обърка нещо все пак! :D
УСПЕХ!!!
Аватар
trans

Мнение от trans »

Blagodarim na vsi4ki za pojelaniata, savetite, i spodelenia opit.
Vsa6tnost nie sme ot 8 godini zaedno i prez tzialoto vreme sme jiveli zaedno no prosto ne sme se zastoiavali mnogo dalgo na edno miasto i za tova ne sme s4itali za potrebnost da e registrirame, o6te pove4e za mazete zaradi voenite ti4aneto e po goliamo i sam si go spestiaval :wink:

Opaseniata ni biaha otnosno prinuditelnoto "jenene" :D koeto 6te se polu4i ako e zadljitelno ili po sigurno taka. Vsa6tnost ne sme protivnitzi na braka, prosto obi4ame ne6tata da se slu4vat kogato gi pojelae6 , a ne kogato "Triabva".

Bebo(makar da go 4akame vseki moment polat 6te si go ostavim iznenada mnogo e sramejliv(a) i ne se vijda :D :D )
e moje bi nai serioznata pri4ina za taka leneenata immigration. Iskame da go zavedem v edna normalna strana kadeto moje6 da nadsko4i6 prosto ejednevnite si nujdi, koito se svejda do ednoto otzeliavane.
Da porasne i da bade 4ast ot tazi 4ast na sveta kadeto horata ne se dvijat kato senki po ulitzite.
Oups :D :D mnogo se otplesnah 6tom sme v tozi forum zna4i nie sme 4ast ot otbora na optimistite.
Uspeh na vsi4ki i iskam samo da kaja 4e same priatno iznenadani ot viree6tata tuk solidarnost :D
Аватар
trans

Мнение от trans »

Az veche go pisah tova v moita temi no i tuk da go napi6a za vseki sluchai :wink:
Dora ami spored men e nai-dobre da e kanedche :P :D
Eto i niakoi prichini :lol:
1. AZ napravo se pobarkah ot burokratsiata i ujasnoto otno6enia na bremennite b na6eto BG
Dori edna aku6erka onzi den mi vika che tezi rodilki koito vikali pri rajdaneto ot bolka vsa6nost spored neia bili s niska kultura i otivali v bolnitsata da praviat show. Prosto se izumih !!!
2.v clubs.dir.bg tam v bude6ti maiki ima6e tema kak e rajdaneto v 4ujbina i biaha pisali razni maicheta che sa stra6no dovolni che tatkoto moje da prisastva che se poluchavat dori podaratsi izob6to ni6to ob6to s na6eto otno6enie !!!Ta tyk me karat da si nosia ne samobrasnachka a nijche kato tova deto e polzval pradiado mi !!!

I o6te ne6to ne mislia che tuk v BG 6te e po-lesno s bebche otkolkoto v Canada daje obratnoto

Oh za frenskia ami uchim go inache sme vlubeni v tozi ezik toi e prosto kato pesen no e i trudnichak za CD -to da bi ni bilo naistina mnogo polezno
I dano intervuto Vi mine idealno !!! :wink:
Заключено