Моля за съвет

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Моля за съвет

Мнение от estoyanova »

Здравейте приятели!
Имам въпрос как да определя колко точки да пиша за френски при положение,че сега започвам сериозно да го уча/имам бегли познания/
до иинтервюто ще имаме най-вероятно 7-8 месеца.Първоначално мислех да напиша 5.Това постижим резултат ли е за 8 месеца учене?
как постъпихте вие?Притеснявам се да не напиша по-висок резултат,а на интервюто да се смеят.Иначе английският ми е 10 ,но с френският нямам идея....
Споделете как постъпихте :P
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Щом имаш толкова време, можеш спокойно да пишеш 7-7 на френския. Мисля че няма да имаш проблеми да достигнеш тези нива, още повече че все-пак имаш някакви бегли познания и няма да започнеш от А и Б, нали? :beer: :wink:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Ако ще го учиш засилено и сериозно около 6-7 са нива, които ще можеш да достигнеш и защитиш.
Успех
nikito

Мнение от nikito »

самият факт, че знаеш английски ще ти бъде много от помощ, защото както знаеш 60 % английски идва от френския. в един момент ще се чудиш колко бързо запомняш френските думите. това е така ащото вече си учила на английски. да ниво 6 или 7 е напълно постижимо стига да работиш съвестно всеки ден по 2,3 часа.
успех.
Заключено