hello from calgary

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
David
Обратна връзка:

hello from calgary

Мнение от David »

Zdraveite vsichki.
Moje bi temata ne e za tozi forum ,a po skoro za federalna kanada,no tai kato az polzvah predimno tozii forum v procesa za imigarciata mi v kanada,se chuvstvam priatno zadaljen da spodelia za moeto patuvane
do kanada.\bih iskal da znam,ako ima hora ot tozi forum ,koito se interesuvat za calgary ,za da ne pisha naprazno ,i da davam informacia ,koiato moje bi niama da interesuva nikogo.

Ta taka,

Patuvaneto beshe hubavo,bih mogal da kaja ,makar i mnogo ,mnogo umoritelno.Vapreki che sam dovolen ot KLM ,ne bih vi preporachval
da patuvate sas tiah.Po prostata prichina ,che poleta beshe prepalnen.\Mia
stoto v samoleta beshe mnogo malko i povairvaite mi da sedite s vazmojnost za malko dvijenie 8 chasa ne e nikak priatno.Mnogo prepalnena -taka che ako imate vazmojnost da izberete druga kompania-izberete ia.
Az lichno sam Quebec Selected immigrant ,no kakto stava iasno v momenta sam v calgary i smiatam tuk da se ustanovia da jiveia v kanada.Vaprosa,koito moje bi valnuva niakoi hora,taka kakto valnuvashe i men e dali mojete da otidete v angliiskata chast bez dori da hodsite v montreal ili la ville du Quebec.
DA .Kastegorichno DA.Nikoi v toronto ne me pita kade shte hodia.Prosto
traibva da imate pravilnite dokumenti.Zapomnete dobre-VIE SE LANDVATE VAV PARVOTO MEJDUNARODNO LETISHTE ,KADETO KACNETE..Taka che ako imate smiana na polet vav toronto.montreal ili vankuvar -ne se priatesniavaite .tam shte se landnete ,i ottam preminavate kam vatresni linii.
mnogo priatno se minavat imigartiona.Stava za mnogo malko vreme ,stiga da niama olpashki.Na men lichno mi otne okolo 20 minuti,koeto ne e zle.
Tuk e edin razlichen sviat i makar da sam v kanada ,samo ot niakolko chasa tuk mi haresva.Rano e oshte znam ,i zatova se molia da ostana takav optimist i za vav badeshte.
Calgary e izklyouchitelno krasiv na gled i makar da e goliam grad,kogato zapochnete da go razglejdate shte se ubedite che ima vid na kitno selce-sas voite kashtichki i malki ulici ,izklyouchitelo krasiv.
Tova be za vsichki vas ,no specialno za horata s koito biah mnogo blizak po vreme na celia tozi proces.
Bih iskal lichno da blagodaria tuk za cialata podkrepa i priatelstvo po vreme na procesa lichno na Div,Shtono,Pchelichka i mnogo drugi ,chiito priatelstvo az cenia izklyouchitelno mnogo .
Blagodaria Vi priateli.
Obicham Vi i veche mi lipsvate mnogo.

Tova e
nana
Обратна връзка:

Мнение от nana »

Radvam se 4e ste pristignali uspe6no. Biah mnogo pritesnen za vas. Uspehi po-natatwk. Nie sme sledva6tite sled vas.
nana
Обратна връзка:

Мнение от nana »

Zabravih da ti blagodaria za swvetite, ami da be6e pwtuval s gwrzite, da vidi6 kakvo stava togava, taka 4e ne se oplakvai ot KLM. Li4no az sws semeistvoto mi 6te pwtuvame s tiah. Pozdravi spezialno ot men i tozi s koito pwtuvahte zaedno. 6te se obadia na brat mu za da mu kaja za va6eto pwtuvane.
Аватар
Shtono
Обратна връзка:

Мнение от Shtono »

Е приятелю,
Ако бях в Канада щях да ти кажа: "Добре дошъл" :lol:
Но тъй като съм в БГ ще ти кажа: "Добре отишал" :lol:

Радвам се че пътуването ти е минало добре макар и да е било изморително. Пожелавам ти бързо да си оправите нещата там и ни дръж в течение! :lol:

Щ.
Vesi
Обратна връзка:

Мнение от Vesi »

Bravo, naj dobri pojelanija i ot nas!
Gore glavata. Svetut e truden, no po nego se vurvi po-leko s usmivka :lol: :beer: :beer: :beer:
Makar che birata maj ne e podhodjashta za studenoto vreme tam :D
div

Мнение от div »

E.....стъпи на Канадска земя, вдиша Канадския въздух!: По-леко ли дишаш вече!
Радваме се, че първите ти впечатления са добри и че намираш Калгари за красив град,където да се установиш .
Бързо уреждане на всички документи и формалности, лека адаптация и много нови запознанства и приятели!!!!
А, старите приятели мислят постоянно за теб и много им липсваш. Но се надяват в скоро време да са по-близо до теб!

Здраве, късмет и хиляди целувки....!!!! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Didi i Todor

Мнение от Didi i Todor »

Pojelavame ti mnogo kusmet,leko adaptirane i samo priqtni emocii na Kanadskja zemq!!!
Chakame i oshte novini i vpechatleniq ot Calgari!
Pozdravi:)
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти приятелю :wink:
Много се радваме за теб (защо ли ти го казвам, след като ти го знаеш). Честно казано вярвам, че ще се адаптираш бързо (и без много усилия). Знам, че близките и приятелите ще ти липсват много, но ще се справиш. Ние сме с теб. И ти ни липсваш страшно много. Но живот и здраве и ние ще се поканадчим (дано всичко да минава гладко). И някои слънчев ден (може и зимен, но все пак слънчев), ще ни посрещаш на летището в Калгари, за да прекараме weekend-а заедно. Айде всичко най-най и чакаме e-mail-а, който ни обеща, преди да тръгнеш от Торонто за Калгари. Дерзай :haplio:
Au revoir mon ami
упс, грешка. Трябваше да е:
Good bye my friend :thumbsup:
alexa

Мнение от alexa »

Gelaia ti poputen viatur i samo hubavi neshta na canadska zemia!!!
Petinka

Мнение от Petinka »

Specialni pozdravi i ot nas! Radvame se che si pristignal blagopoluchno i na tvoeto optimistichno nastroenie.Budi zdrav i burza adaptacia!
Boris

na sluka na novata zemia

Мнение от Boris »

Na sluka, riatelu i mnogo kasmet na novata zemia. Pojelavam ti barza adaptacia i realizacia. Ostani sas zdrave.
Never give up !
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

e kak tak imalo malko myasto be chovek? pri men s avstriiskite linii beshe shiroko i vsichki se razhojdaha iz salona. a i beshe poluprazen samoleta. dobre doshal, nie sme ''nabori'' taka da se kaje, az doidoh predi nyakolko dena.
Аватар
Гой

.

Мнение от Гой »

Добре дошъл и от мен.
Има ли нещо вярно ,че в Калгари осигуряват безплатни курсове по английски(до 1 год.) и при това ти отпускат пари, за да си плащаш наема и другите разходи?
Имаше един MIKE във форума ,който се похвали с това ,ама нещо се разсърди и спря да пише.Беше споменал и сума от по 1000 $ на месец ,че отпускат.
Mtl Гой
Заключено