United Kingdom of Great Britain and Northern Irelandbateto написа: Вие какво ще кажете България или Канада.

United Kingdom of Great Britain and Northern Irelandbateto написа: Вие какво ще кажете България или Канада.
bp_de написа:Спасение за вси4ки няма и няма и да има -та ако сте и в 100 ЕУ да влезем.Ина4е си има work permit за европа и сега и преди винаги си е имало ама не за вси4ки - но то и в Канада е така .klisurov написа:И аз това пита. И не само аз.
Равноправен ... може би, но БЕДЕН ... със сигурност. И така ще е поне още СЕДЕМ години, та не виждам какво ни топли?!? Каква Европа, какво свободно движение на хора и капитали, като work permit няма да има през първите години?!?
А за Канада като страна от третия свят, аз не знам
А ина4е батето иска да ти каже 4е относно страна от 3 свят - като се засели6 в Канада в квартал дето са пакистанци, индиици и ..... трудно сте разбере6 4е не си в стран от 3 я свят.
и Като погледне6 какви хора са имммигранти в Канада -80% идват от страни от 3 я свят -та кат им се увели4и осте броя и обкражението ти е такова -сте се 4уди6 в кои свят си.
Ама ти ост не си бил там ....но спокоино сте иде6 да се убеди6 сам.
Батето, в това което си написал има една дума с която не съм съгласен - за съжаление България няма да бъде равноправен член на Европа. Едно че влизаме в Европа не през задната врата, ами през .... вентилатора, но дори и след приемането ни членството ни ще е свързано със сума уговорки и условия и ще мине доста време докато всички те отпаднат. Второ, богата Европа не обича бедните си съседи от задния й двор и дори и в момента ни го показват ясно по един или друг начин. Не на последно място, според мен е илюзия да се очаква че с приемането ни в Европа ще се случи някакво икономическо чудо и доходите и стандарта на живот в България ще се изравнят с тези в Европа.bateto написа:Бедна България е на път да стане равноправен член на Богата Европа,т.е страна от първия свят,докато Богата Канада е на път да се превърне в страна от Третия Свят разположена на Новия Континент.
Вие какво ще кажете България или Канада.
Тц,не е така.Мога да ги сравня.7George написа: Който може да ги сравни, имигрантският статус в Канада ще му се види като мечта, така ли е?
Муха, според Батката Канада е държава от третия свят, а България става част от богата Европа. Аз обаче твърдя, че всичко е булшит. Истината винаги е била в Куба (като политическо управление) и в Северна Корея (като военни технологии). И в двете страни стандарта на живот е респектиращ. Това, че пресата пише глупости си е за тяхна сметка. Вива ла революсион! Венсеремос! Но пасаран!!!!myha написа:Geek Canada i Germania sa nai yredenite strani v sveta za vtorata moje i da se kaje che e Shveicaria
sled този израз,БГ,бате,само БГ.и аз да мога стягам куфарите и пореглям към богата БГ,ама гадните капиталисти не ме пускат,роб съм тук,Бакта,бял робbateto написа:Бедна България е на път да стане равноправен член на Богата Европа,т.е страна от първия свят:
Мечка, преди броеше дните на батето, докъде стигна? Още колко дни гурбет му остават преди завръщането в България?goliama mechka написа:sled този израз,БГ,бате,само БГ.и аз да мога стягам куфарите и пореглям към богата БГ,ама гадните капиталисти не ме пускат,роб съм тук,Бакта,бял роб![]()
![]()
Като мога да се отскубна,веднага потеглям за страната от първия свят БГ
![]()
![]()
Igor написа:Мечка, преди броеше дните на батето, докъде стигна? Още колко дни гурбет му остават преди завръщането в България?goliama mechka написа:sled този израз,БГ,бате,само БГ.и аз да мога стягам куфарите и пореглям към богата БГ,ама гадните капиталисти не ме пускат,роб съм тук,Бакта,бял роб![]()
![]()
![]()
![]()
Ot tova po hubavo njama za zapochvane na biznes v Canada. Sas svest da go tarsis takova mjasto njama.Като погледне6 какви хора са имммигранти в Канада -80% идват от страни от 3 я свят -та кат им се увели4и осте броя и обкражението ти е такова -сте се 4уди6 в кои свят си.
ts написа:Ето как България влиза в Европа: http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001101
Колкото и да се напъват Батетата такива работи в Канада не могат да се случат. Канадските престъпници влизат моментално в затвора, няма дознания, няма предсъдебни процедури, няма глупости... Видях по канадската телевизия как канадски политик влиза в съдебната зала през главния вход с книга в ръка и излиза, пак през главния вход, но вече с белезници...
В БГ един неприятен чичка, некакъф си професор отговарящ за енергетиката, който от кусур време се опитва да вдигне цените на тока чрез държавна регулации (машинации), вчера по Би Ти Ви доволно обясняваше как ощетените с 30 млн. абонати/крепостници на софийска топлофикация няма как да си получат парите... Е как нема бе? Както сте ги взели тъй ще ги върнете... леле държавата...
343 - кой каза УВО?!Igor написа:Мечка, преди броеше дните на батето, докъде стигна? Още колко дни гурбет му остават преди завръщането в България?goliama mechka написа:sled този израз,БГ,бате,само БГ.и аз да мога стягам куфарите и пореглям към богата БГ,ама гадните капиталисти не ме пускат,роб съм тук,Бакта,бял роб![]()
![]()
![]()
![]()