Вие какво ще кажете България или Канада.

Мен ако питаш ще ти кажа,че живота навсякъде стана много труден и скъп.bateto написа: Вие какво ще кажете България или Канада.
Спасение за вси4ки няма и няма и да има -та ако сте и в 100 ЕУ да влезем.Ина4е си има work permit за европа и сега и преди винаги си е имало ама не за вси4ки - но то и в Канада е така .klisurov написа:И аз това пита. И не само аз.
Равноправен ... може би, но БЕДЕН ... със сигурност. И така ще е поне още СЕДЕМ години, та не виждам какво ни топли?!? Каква Европа, какво свободно движение на хора и капитали, като work permit няма да има през първите години?!?
А за Канада като страна от третия свят, аз не знам
Шшшшш, тихо да не те чуе кака ти Джо ...Stoni написа:По коварно, по долно и по гадно племе от Кракозиянското няма, така че и каквито и племена да населят Канада![]()
- По малко Кракозиянци - повече Канада
- Повече Кракозиянци = Кракозия
Батка, аз ще кажа - вива ла революсион! Вива ла Команданте Фидел! (е, може и да е вече малко късно...)bateto написа: Вие какво ще кажете България или Канада.
Всичко чувам, всичко виждам и всичко зная аз.MrGeek написа:Шшшшш, тихо да не те чуе кака ти Джо ...Stoni написа:По коварно, по долно и по гадно племе от Кракозиянското няма, така че и каквито и племена да населят Канада![]()
- По малко Кракозиянци - повече Канада
- Повече Кракозиянци = Кракозия![]()
![]()
![]()
![]()
Батка, аз ще кажа - вива ла революсион! Вива ла Команданте Фидел! (е, може и да е вече малко късно...)bateto написа: Вие какво ще кажете България или Канада.![]()
![]()
![]()