Професия програмист
Професия програмист
Здравейте,
Някои имат ли впечатления за търсенето на програмисти в Канада?
Какви са критериите за приемане на работа?
Кои езици за програмиране се търсят и как са платени?
Някои имат ли впечатления за търсенето на програмисти в Канада?
Какви са критериите за приемане на работа?
Кои езици за програмиране се търсят и как са платени?
програмисти се търсят колкото и други специалисти - няма супер голямо търсене, но не е и затворен пазара.. преди 3-4 години беше доста зле, сега пазара се отвори и се намира работа.
напоследък май .NET се търсят, разни J2EE също.. ама скоро не съм търсил работа, това по впечатления от познати дето са търсили..
напоследък май .NET се търсят, разни J2EE също.. ама скоро не съм търсил работа, това по впечатления от познати дето са търсили..
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
http://www.workopolis.com/content/fastt ... ology.html
като погледнеш цифричките до всяка група ще придобиеш представа какво се търси.
за изисквания, май най-важното е да звучиш уверено на интервюто. някой по-мъдри дават и кратки тестове.
сертификати са ти от полза разбира се, но далеч не са задължителни.
дипломи според мен не ги гледат освен ако не се правят на интересни като селестика например
пускай резюмета до рекрутори, после започват те да те търсят
като погледнеш цифричките до всяка група ще придобиеш представа какво се търси.
за изисквания, май най-важното е да звучиш уверено на интервюто. някой по-мъдри дават и кратки тестове.
сертификати са ти от полза разбира се, но далеч не са задължителни.
дипломи според мен не ги гледат освен ако не се правят на интересни като селестика например
пускай резюмета до рекрутори, после започват те да те търсят
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.
- klisurov
- Обратна връзка:
Абе, що все се ебавате с народа?!? Човека си пита, на теб к'во ти пречи?!? Ако сечудиш где да пишеш, те тиBily T написа:а директори търсят ли се в канада и на какви изисквания да отговарят кандидатите ме интересува също?![]()
ако не кажете кандидат милионери да ли се търсят и как се става такъв - искам изпитана рецепта как да ме назначат за милионер моля!
поле за изява
. Или си отвори темичка: "За тези, които ги сърбят да пишат, ама не знаят къде!"
Аман от спам!!!!!
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko