Лесно ли се намира работа в Квебек за мъж фризьор?
Лесно ли се намира работа в Квебек за мъж фризьор?
Интересува ме ниакои ,ако се занимава с тази деиност да ми отговори? 

Бреей, колко трябва "компетентност" за да си малко наясно с пазара на труда за дадена професия? Мерси за "комплимента", но за да си наясно с някои неща съвсем не е нужна компетентност. Аз също на фризьори ходя и приятели фризьори имам-все нещо поназнайвам без претенции за изчерпателност.JoroF написа:pak kompetentno...Joy написа:И без да се занимавам с това ще кажа- да, лесно. Само че с работа за друг в пари няма да се видите.
Ако се смяташ за "по-компетентен", имаш думата да оспориш или допълниш. Хората няма да ти се разсърдят.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Компетентна от самолетостроене до скубане на косиJoy написа:И без да се занимавам с това ще кажа- да, лесно. Само че с работа за друг в пари няма да се видите.

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Постоянно се търсят фризщори/ки. Въпросът е,че собственика на салона иска да си наемете стол и да си създадете сам/а клиентела в конкуренция с останалите фризори в салона. За съжаление колкото и да сте добър в занаята, ако не можете да комуникирате с хората, трудно се привличат клиенти. Нужен е приличен език. Плащат се осигуровки, данъци и т.н. Подобно на наемането на стол в БГ. Наистина не остават много пари накрая. Но ако си направите бързо клиентела - ще сте добре. Но, специално за фризорите, честно, мисля че са по-добре в БГ - когато им работят добре салоните.
Спокойно - работа има.
Спокойно - работа има.