Лесно ли се намира работа в Квебек за мъж фризьор?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
drel

Лесно ли се намира работа в Квебек за мъж фризьор?

Мнение от drel »

Интересува ме ниакои ,ако се занимава с тази деиност да ми отговори? :lol:
Аватар
Takeda
Обратна връзка:

Мнение от Takeda »

I men me interesuva sushtoto, vupreki 4e kato se zamislish - do kato na horata im raste kosa, vinagi shte imat nujda ot nas 8)
Shtqh da stana poet,ama bqh mnogo zaet !
Joy

Мнение от Joy »

И без да се занимавам с това ще кажа- да, лесно. Само че с работа за друг в пари няма да се видите.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

Joy написа:И без да се занимавам с това ще кажа- да, лесно. Само че с работа за друг в пари няма да се видите.
pak kompetentno...
THE LAST LINE OF DEFENSE
Joy

Мнение от Joy »

JoroF написа:
Joy написа:И без да се занимавам с това ще кажа- да, лесно. Само че с работа за друг в пари няма да се видите.
pak kompetentno...
Бреей, колко трябва "компетентност" за да си малко наясно с пазара на труда за дадена професия? Мерси за "комплимента", но за да си наясно с някои неща съвсем не е нужна компетентност. Аз също на фризьори ходя и приятели фризьори имам-все нещо поназнайвам без претенции за изчерпателност.

Ако се смяташ за "по-компетентен", имаш думата да оспориш или допълниш. Хората няма да ти се разсърдят.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Компетентна от самолетостроене до скубане на коси :wink: :wink: :wink: нашия гений,явява се дори като екстасенс,,гледа на таро,и подобни"пари няма да видиш,мойто момче,ама либоф ще има" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: кърти,кърти миФки,както казва моят приятел милиардера :D :D :D
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Постоянно се търсят фризщори/ки. Въпросът е,че собственика на салона иска да си наемете стол и да си създадете сам/а клиентела в конкуренция с останалите фризори в салона. За съжаление колкото и да сте добър в занаята, ако не можете да комуникирате с хората, трудно се привличат клиенти. Нужен е приличен език. Плащат се осигуровки, данъци и т.н. Подобно на наемането на стол в БГ. Наистина не остават много пари накрая. Но ако си направите бързо клиентела - ще сте добре. Но, специално за фризорите, честно, мисля че са по-добре в БГ - когато им работят добре салоните.
Спокойно - работа има.
Заключено