hubava rakya
hubava rakya
от скоро сам в монтреал и бих искала да знам кой е най-близкя онтарийски magazin Л.С.Б.О. от където мога да си купя сръбска или харватска ракия.Ако някой има точна информаця нека я сподели. благодаря ви предварително.
-
Re: hubava rakya
Мои познати ходят до Корнуол, който е на около час път от Монреал и от там си пазаруват "spirits", защото са по-евтини от Квебек. Можете да го съчетаете с разходка до Upper Canada Village, за да не ви е напразно ходенето.petrova написа:от скоро сам в монтреал и бих искала да знам кой е най-близкя онтарийски magazin Л.С.Б.О. от където мога да си купя сръбска или харватска ракия.Ако някой има точна информаця нека я сподели. благодаря ви предварително.
- Lub0
- Обратна връзка:
Виж на www.LCBO.com, този според мен е най-близко до Монтреал
http://www.lcbo.com/lcbo-ear/jsp/storei ... anguage=EN
http://www.lcbo.com/lcbo-ear/jsp/storei ... anguage=EN
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- nikolovata
Voila...some написа:Ia pusnete edna snimka na butilkata na taia grapa
ili link neshto.
- nikolovata
Хем по-вкусно, хем по-лесно ...
Ха, а аз си мислех че тъй като ни е генетично заложено всички българи сме вино- , биро-, мастико- и ракио-производители
Що не си правите домашно, хем по евтино, хем по-вкусно, хем екологично 

Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Благодарим за инфото особено на luBo и beckithomas.
Познаваме добре италиянската граппа(много захар съдържа), турската и ливанската. Едиственото, което ни харесва е чилийското Писко ама е сравнително скъпо.
Харватска сливовица сме купували от Отава ама е далечко. Затова вероятно ще прескочим до Коrnwall или Howksbury.
Познаваме добре италиянската граппа(много захар съдържа), турската и ливанската. Едиственото, което ни харесва е чилийското Писко ама е сравнително скъпо.
Харватска сливовица сме купували от Отава ама е далечко. Затова вероятно ще прескочим до Коrnwall или Howksbury.
Domusharka...
A probva li li ste ot bulgarskoto proizvodstvo v Motreal? Az si vzimam ot edin priqtel i sam mnogo dovolen... Vse pak vnomavaite az smenih 3 taka narecheni proizvodeteli predi da popadna na dobro kachestvo. Nazdrave!
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
Re: Domusharka...
Баси! И такива неща ли правят вече!??! Българи продават домашна ракияagaton написа:A probva li li ste ot bulgarskoto proizvodstvo v Motreal? Az si vzimam ot edin priqtel i sam mnogo dovolen... Vse pak vnomavaite az smenih 3 taka narecheni proizvodeteli predi da popadna na dobro kachestvo. Nazdrave!