и искам да попитам някой дали си е купувал билетчета за Бг от тук
Благодаря Ви предварително
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
zenite sa super.. posledniat pat kogato go polzvah govorih i s edna populiarna sred nas prodavachka.. ta tia mi kaza che ne moje da mi dade takiva zeni.
problemat e che ne moje da se kupi bilet za po-malko ot 7 dni po rano, dokato agenziite mogat da ti nameriat i ot dnes za utre.
drugo nepriatno e che niama rezervazii.plasta se vednaga. no pak izborat e po-goliam i biletite sa okolo 50-100$ po-evtini
Обаче този сайт, който предоставих аз никой не го е ползвал...значи може да не са това цените, които са в него
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
... govorih i s edna populiarna sred nas prodavachka.. ta tia mi kaza che ne moje da mi dade takiva zeni.
Ами и аз се ядосах на една наша, защото по телефона ми казва една цена, а в последствие, когато ми прати на майл потвърждение на резервацията - билета бе с 105$ повече на човек