Vans, Cabs - летище Ванкувър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Kiwi

Vans, Cabs - летище Ванкувър

Мнение от Kiwi »

Искаме да наемем Van на летището(Ванкувър), доста багаж имаме.

Въпросът е има ли там налични големи таксита/Van или трябва да си поръчам предварително от някъде ?

Балгодаря
Аватар
rafta

Мнение от rafta »

Njama problemi otvanka ima Vanove. Po tochno tam stoi edin gospodin i kazvash na nego i toi ti vika Vana.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Когато пристигнахме от България с всичкия багаж и аз се чудех какво ще хвана. Обаче точно за 3-4 мин. се паркирахме в един огромен ван и нямаше никакви проблеми. Нещо повече - след като опознах града си дадох сметка, че таксиметровия шофьор (беше арабин) ни превози по най-прекия път до квартирата - направо да се неначудиш. ;) :lol: :beer: :beer:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

e tam не сте ли на зони? тук от летището не се мери на километър а ти дават една схема със зоните и ти веднага скиваш колко ще ти излезе до вкъщи
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

sasho71 написа:e tam не сте ли на зони? тук от летището не се мери на километър а ти дават една схема със зоните и ти веднага скиваш колко ще ти излезе до вкъщи
Какви зони бе Саше, човека пита за ван. От летището до North Vancouver с бакшиша ми дойде $50. ;)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ами да де, примерно летище-Норт Ванкувър не е ли фиксирана цена=50$, в смисъл шофьора не ти включва брояча и ти предварително си знаеш колко е. Или примерно летище-Бърнаби=70$ и т.н.
тук ти дават разграфен торонто на квадратчета и всяко квадратче си има цена, като отправна точка е летището, ти си гледаш и си правиш сметка.
е да, за ван може да са други квадратчетата :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Саше това от Пиърсън са максимални цени ми се струва. Все още се се гледа таксометъра, но онези в табличките са добри ориентири.
Заключено