Получихте ли 100-те САD надбавка на детските?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

Това с богатата държава исках да го дам като цитат, ама нямам опит с цитатите, все пак имам само 65 мнения, с това 66. Всъщност...
bateto

Мнение от bateto »

Абе още ли се джафкате за тия детски,мосю Табарнак отдавна ги получи и ги изпи на бира Молсон.
Без да се обиждате ,всички сте ми много симпатични,но или сте наивни или не дотам умни с интерпретациите на мнението ми и това на Иванди.Изкарахте ни дяволи,изроди и какви ли не ,преписахте ни не казани от нас неща,навместо да се концентрирате на основната теза изнесена от мен и колегата по горе относно детските надбавки.
Но,не ви се сърдя,след като намерихте отдушник да излеете комплексите си значи сте имали право. :D
ts

Мнение от ts »

bateto написа: Но,не ви се сърдя,след като намерихте отдушник да излеете комплексите си значи сте имали право. :D
:lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :wave2:
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

bateto написа:Абе още ли се джафкате за тия детски,мосю Табарнак отдавна ги получи и ги изпи на бира Молсон.
Без да се обиждате ,всички сте ми много симпатични,но или сте наивни или не дотам умни с интерпретациите на мнението ми и това на Иванди.Изкарахте ни дяволи,изроди и какви ли не ,преписахте ни не казани от нас неща,навместо да се концентрирате на основната теза изнесена от мен и колегата по горе относно детските надбавки.
Но,не ви се сърдя,след като намерихте отдушник да излеете комплексите си значи сте имали право. :D
1. Това не са детски надбавки; вече изяснихме за какво са тези пари.
2. Това дали съм умна или не си личи от много неща, вкл. и от факта, че за да мога да си "въртя синджирчето" (фигуративнио казано) или буквално за да си плувам в басейна и да си пия дайкирито не ми се налага да карам денонощно камион.
3. Комплексите ми са от съвсем различен характер, така че ако ще ги избивам, ще подбера друг начин.
Със здраве, отивам да поплувам......
ts

Мнение от ts »

beckythomas9 написа:
bateto написа:Абе още ли се джафкате за тия детски,мосю Табарнак отдавна ги получи и ги изпи на бира Молсон.
1. Това не са детски надбавки; вече изяснихме за какво са тези пари.
2. Това дали съм умна или не си личи от много неща, вкл. и от факта, че за да мога да си "въртя синджирчето" (фигуративнио казано) или буквално за да си плувам в басейна и да си пия дайкирито не ми се налага да карам денонощно камион.
3. Комплексите ми са от съвсем различен характер, така че ако ще ги избивам, ще подбера друг начин.
Със здраве, отивам да поплувам......
Абе Беки, кво му се вързваш на Батето?.. Него за акъл не го търси, дай му синджирче и му глей сиира.
bateto

Мнение от bateto »

kъде ми е синджирчето :evil: :evil: :evil:
Аватар
trans

Мнение от trans »

Ей хора стига вече с тез дразги
Няма смисъл нали знаете Простотията ходи по хората а с глупави не си струва да се спори
Кой както му отърва да си мисли важното е да сме щастливи

Между другото още не сме получили разбунили духовете пари и въпреки всичко bateto ако иска ще го черпим една бира :beer: :twisted:
Заключено