здравейте!
имам един въпрос и ако някой има инфо по въпроса, много ще се радвам да го сподели.
Ние със съпруга ми минахме медицински още през ноември, но аз съм бременна и не минах на ренген. По принцип казаха , че след шестия месец няма никаква опасност за бебето да се направи снимка, но аз се чудя дали неможе да се избегне тая снимка, или да я направя когато родя. Но пък при този случай незнам дали няма да ни изтече срокът за визите, понеже медицинските на съпруга са направени още през ноември, а аз трябва да родя през май?
може ли без ренгенова снимка
като родиш през май ти остават още 5 месеца и отгоре до срока на съпруга ти, така че не се стягай - времето ще е напълно достатъчно. пази си бебето и не се облъчвай излишно до раждането. нашите визи дойдоха за точно 5 месеца след медицинските, ако искат може да се разбързат така че не се притеснвай. факт е че има хора с визи и 30 дни след медицинските. ако може всичките ви изследвания да заминават и да остане само твоя рентген за допълнително изследване.
Re: може ли без ренгенова снимка
1. Ne moje bez rentgen.rori написа:здравейте!
имам един въпрос и ако някой има инфо по въпроса, много ще се радвам да го сподели.
Ние със съпруга ми минахме медицински още през ноември, но аз съм бременна и не минах на ренген. По принцип казаха , че след шестия месец няма никаква опасност за бебето да се направи снимка, но аз се чудя дали неможе да се избегне тая снимка, или да я направя когато родя. Но пък при този случай незнам дали няма да ни изтече срокът за визите, понеже медицинските на съпруга са направени още през ноември, а аз трябва да родя през май?
2. Sroka za wizite mojete lesno da si go smetnete, a slujitelite w Bukure6t sa nepredwidimi
Pri nas wisite biaha izdadeni za 30 dni sled medicinskite, pojelawam wi i na was da se slu4i taka.
Waw medicinskia pregled se zapiswa , 4e ste bremenna i koga triabwa da rodite, moje bi zatowa pri nas biaha tolowa barzi.
Spored men, ako rodite w BG opredeleno 6te bade mnogo trudno da tragnete s noworodenoto bebe, dori i ako imate wizi.
W momenta ima niakoj neglasni priwilegii za horata rodeni tuk (pred drugite, nezawisimo, 4e i te sa grajdani), pri tarsene na rabota i t.n. taka, 4e dobre pomislete predi da re6ite. No moja sewet e : wzemete balansirano re6enie - 100 % sigurnost za deteto i 100% polojitelen efekt ot re6enieto. Izwoda si go naprawete sami.
Kasmet !
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.