За инфо... Днес звънях в МОМ (знам, че е рано, но не се стърпях) и ми казаха, че последните списъци са им от 21-ви юли и са на хора, минали медицински на 06-07 юли. В понеделник щели да напомнят на Букурещ да пратят нови резултати, така че можело да звънна пак във вторник-сряда да проверя дали има нови списъци.
da neshtata iavno triabva da se proveriavat. Az pisah email tezi dni da pitam zashto ne ni pristigat medicinskite i se okaza che sa bili prateni na 5 uni, no ni vest ni kost prosto sa se zagubili:-( e sega shte pratiat novi no tova sa 2 meseca zabaviane....
Верно, верно. Миналата година имаше един френд от софия - 6 месеца чакаше медицински. Като му пускаха 3 пъти. Накрая кандисаха и му ги пратиха с куриер за негова сметка.
Той им беше предложил това още след 2рия път, ама не искаха.
Не го пожелавам на никой.
Pri men niamashe problem, vednaga se saglasiha da mi gi izpratiat po Speedy za moya smetka. Daje uchudvashto za men, mnogo barzo mi otgovariaha na mailite, za 15 minuti.
Звъннах днес, но имаше списъци от 28.07
с направени мед.на 14.06?!? /Нещо май не се връзват нещата/
Каза ми, че бил отпускарски сезона и че с предимство се разглеждат изследванията на чакащите за студентски визи. Явно нас ще ни отложат.
И ние звъняхме. Г-жата/цита каза същото, каквото е казала и на lilava, но това си противоречи с информацията, която ни каза друга г-жа/ца още миналата седмица. Тогава ни казаха, че медицинските, които имали ОК били правени на 07.07. Седмица по-късно /днес/ ни казват, че последните списъци им били от 14.06, което не е вярно. Изрично казахме, че сме за Канада и какво са ни казали още миналата седмица. На това дамата нищо не можа да отговори, освен да даде аргументите за студентските визи.
Следователно:
1. Или дамата, която е на смяна днес, не е в час;
2. Или изобщо не проверява дали има резултати от медицинските като чуе че са правени след 10.07;
3. Или - и двете.
До края на седмицата чакали още списъци.
За това - ще се звъни пак.
Lilava и zaia, ако имате напредък - пишете във форума.
Успех
Ми така.. и аз се обадих. Няма нови списъци, последните са с 10-ина души, минали на 07-ми юли. Разбрахме се да звъня пак в петък или понеделник, защото обикновено взимали решения в четвъртък и след това има шанс да ги пратят. Момичето предложи да запише телефон за връзка и да звънне ако случайно пристигнат резултати по-рано. Чакането продължава...
Току-що ни се обадиха от МОМ. Имали мейл от Букурещ, в който искат съпруга ми да си направи нова рентгенова снимка. Пак в Грийнберг, всеки ден от 10 до 14 можело да отидем. Препоръчаха ни да е утре или вдругиден, за да я пратят още в петък към Румъния.
Иначе още няма списъци.