Здравейте,
Искам да се оплача от новата клиника Greenberg и да ви разкажа какъв номер ни спретна.Направихме медицинските на 03.07.Не ни казаха веднага резултатите, защото имаха много работа(Вита не работеше по това време).Обадих се след 2 дена и от Greenberg ми казаха,че всичко е наред и резултатите са изпратени към Букурещ.Специално попитах за ренгеновата снимка,защото от форумите разбрах, че на много хора не им излиза ясна и се налага да я повторят .Обясниха ми ,че снимката е ОК.
Днес се обадих в МОМ и оттам ми съобщиха, че имат списъци с одобрените от 03.07, но нас ни няма в този списък.Добре, че жената от МОМ излезе свястна и се зае да потърси причината защо не фигурираме в списъците.Оказа се,че моята снимка не е излезнала добре-паднала ми била косата и се виждало петно.И сега от Букурещ се чудели дали да признаят снимката и ако я признаят ще я пратят във Виена и там да се почудят 1-2 месеца.
Попитах защо в Greenberg са ми казали ,че всичко е наред,като не е, оказа се че според тях ясно се виждало, че това е от косата ми, но явно в Букурещ не го виждат толкова ясно.
Това е-оплаках ви се.
Да ви се оплача от Greenberg
-
Много кофти. Явно от Грийнберг още не знаят за тази практика с косите. Спомням си, че когато ние се снимахме, докторката каза, че било все едно дали косата, трябва да е хваната, но половинката ми си я хвана с шнола /за всеки случай/.
леле... а за това, че се колебаят - ами не искат да ви облъчват повече от необходимото... за това.
Но в случая абсолютоно вината в рентгеноложката. Някой трябва да й обясни за косите.
Успех и не се шашкайте.
леле... а за това, че се колебаят - ами не искат да ви облъчват повече от необходимото... за това.
Но в случая абсолютоно вината в рентгеноложката. Някой трябва да й обясни за косите.
Успех и не се шашкайте.