МОЛЯ ЗА СЪВЕТ
- alexswimmer
- Обратна връзка:
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ
Имам стаж като спасител в България 4,5 месеца, в националниа класификатор на професиите е под номер 5254, завършил съм морско училище и имам след завършването 3 месеца стаж. Интересува ме стажа като спасител ще се признае ли и мога ли да си пусна документите и да разчитам на евентуално благополучно развитие на процедурата. Освен това имам и 3 месеца стаж като спасител в Америка чрез студентските програми, какви документи са ми нужни да го призная чуждия стаж или изобщо не трябва да го споменавам.? Френски - средно ниво. Английски - отлично.
- alexswimmer
- Обратна връзка:
Еми може да изпратиш копие от договора ти със американския работодател, някаква препоръка от него, визитна катричка или с първи и последен чек. Каквито документи имаш от тези, може да ги ксерокопираш и прикачиш с кламер. Във Виена не са глупави и мисля че ще приемат тези неща като доказателство, а ако не - поне ще ти се обадят и ще ти кажат дали са им необходими още и какви документи.
Моля эа съвет
Imai predvid, 4e za Viena vseki staj ili obrazovanie se dokazvat sas saotvetnia document ili certificat.Ina4e ne go za4itat.Uspeh 

Ще ти го признаят стажа в Америка. Трябва да представиш необходимите документи, удостоверяващи този стаж, съгласно щатското законодателство. Доказателството ти трябва да е такова, което по щатските закони е основание за признаване на трудов стаж.
Заинтересувай се чрез фирмата която ти е посредничела за работа в Америка, ако можеш се свържи и с прекия си работодател там, дано да си пазиш и договора. Попитай и хора които са в Америка и са запознати с тамощното законодателство.
Късмет в процедурата
И дано по бързо да стъпиш на канадска земя
Заинтересувай се чрез фирмата която ти е посредничела за работа в Америка, ако можеш се свържи и с прекия си работодател там, дано да си пазиш и договора. Попитай и хора които са в Америка и са запознати с тамощното законодателство.
Късмет в процедурата
И дано по бързо да стъпиш на канадска земя
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
Stajyt v USA ot stidentski programi na men mi go priznaha, trjabva da predstavite dogovora s rabotodalja- tova e osnovnoto, a osven tova i vsjakavi preporyki, paychecks i t.n. Poslushajte syveta na toro40 i se svyrjete s firmata-posrednik, te syshto mogat da vi izdadat neshto kato udostverenie, che ste bili v USA po dadenata programa, koeto bi napravilo dobre vpechetlenie na interviewto. A inache stajyt v USA spored men e samo plus, zashtoto e dokazatelstvo, che veche imate opit v prisposobjavaneto v chujbina. Uspehi i davajte smelo napred:)