Dokumenti

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
trans

Dokumenti

Мнение от trans »

Zdraveite
Bihte li mi kazali za kakvi vtori dokumenti se govori predi intervuto
Nali veche parvonachalnata protsedura se izvar6va online
Da ne obarkame ne6to che sme re6ili i nie da si hodim :lol: :oops:
RA
Обратна връзка:

Мнение от RA »

kogato nie popylvahme tezi docs - nachaloto na 2003, te izglejdaha taka:
za vseki vyzrasten i dete nad 18 god - po edin ekzempliar ot tvyrda hartia, neshto kato papka, na kito e markirano che licevata strana s ukazaniata se reje, i taka ostavat samo drugite stranici, koito sa svyrzani pomejdu si - kato papka.
Grafite i ukazaniata sa sys sinio mastilo.
S tezi 2-ri docs se prashtat i podkrepiashtite gi vashi drugi docs: notarialno zavereni kopia ot vsichki dokumenti (svoidetelstva za rajdane, brak, kopia ot trud. knijki, ili referencii ot rabotodatel, diplomi i vyobshte vsichko za koeto stava duma pri popylvane na spomenatite veche grafi):)
think positive
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ами да - вторите документи всъщност вече не съществуват, защото сега са първи :-) ние тук си говорим още за "вторите" документи, просто за да не се объркваме (е ако греша - поправете ме, но мисля, че не греша...). Значи не се притеснявай - документите са си едни и същи - предишните втори документи са сегашните първи (пожелавам ви да са и единствени) :-)

Поздрави
dora

Мнение от dora »

Zdravei Trans, pravi sa prezde pisheshtite!Deistvaite i ne se kolebaite !Az v edno ot tvoite predishni pisanija te bjah pomolila za savet kato badeshte maika ! Nie sas sapruga mi chakame pokana za intervju ! Imame sin na 7g. ! Az sam na 32 g.i imame zalanie za vtoro dete,no dilemata e dali da se rodi tuk v BG. ili da go "predvidim" za kanadski grazdanin ??????!!!!Blagodarja ti predvaritelno ! A kak ste s frenskijat !? Ako ste nachinaeshti ,moga da vi predloza CD za izuchavane na frenski -bezplatno ![/img]
Аватар
trans

Мнение от trans »

Hei zdraveite vsi4ki mnogo mi e priatno da si pi6em
Dora ami spored men e nai-dobre da e kanedche :P :D
Eto i niakoi prichini :lol:
1. AZ napravo se pobarkah ot burokratsiata i ujasnoto otno6enia na bremennite b na6eto BG
Dori edna aku6erka onzi den mi vika che tezi rodilki koito vikali pri rajdaneto ot bolka vsa6nost spored neia bili s niska kultura i otivali v bolnitsata da praviat show. Prosto se izumih !!!
2.v clubs.dir.bg tam v bude6ti maiki ima6e tema kak e rajdaneto v 4ujbina i biaha pisali razni maicheta che sa stra6no dovolni che tatkoto moje da prisastva che se poluchavat dori podaratsi izob6to ni6to ob6to s na6eto otno6enie !!!Ta tyk me karat da si nosia ne samobrasnachka a nijche kato tova deto e polzval pradiado mi !!!

Oh za frenskia ami uchim go inache sme vlubeni v tozi ezik toi e prosto kato pesen no e i trudnichak za CD -to da bi ni bilo naistina mnogo polezno
I dano intervuto Vi mine idealno !!! :wink:
Заключено