Глоба 560$ !!!!!! :shock: :shock:
Radwam se za dobria zawar6ek na situaciata !Sexy_Lady написа:Така и се оказа. попълниха ми го днес и ужким тая глоба нямало да се плаща. Голяма паника
Dosta hora se zaradwaha na twoeto parwona4alno saob6tenie oba4e, niakoj daje ne si i go prikriwaha ...
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Ха да видим кой не си го попълни аз като ви казвах още май месец, че ще глобяват!
Леле ужяс какви глаби Тия наистина са ненормални
Значи ние да се благодарим че човека ни хвана на вратата преди месец и половина точно като излизахме и ни даде някакви неща за попълване Тагава бяхме съвсем от скоро и още бяхме леко замаяни та ни му обърнах много внимание ама го взех и обещах да го попълня Човека не спомена за глоби(гадняри такива
) Той ми каза кога ще дойде да го вземе лично и да го проверял дали всичко съм попълнила и взе че наистина дойде. Аз още малко и щях да го хвърлям
Значи ние да се благодарим че човека ни хвана на вратата преди месец и половина точно като излизахме и ни даде някакви неща за попълване Тагава бяхме съвсем от скоро и още бяхме леко замаяни та ни му обърнах много внимание ама го взех и обещах да го попълня Човека не спомена за глоби(гадняри такива

Аз пък като видях пакета си викам, кво ще да е това?
Отворих го, видях, че е за преброяването, заболе ме главата от толкоз много въпроси и си рекох: сядам и го попълвам още днес, щото утре ще ме домързи. Седнах и го попълних. И си казах, бе аз съм роден за канадец бе, бас фащам, че циганите (индийците) в съседния апартамент не са го попълнили, нищо че са от 5 години тука. И естествено не бяха го попълнили, около 3-4 седмици след крайния срок един добър човек позвъня на вратата им и ги помоли най-учтиво да попълнят въпросника... Братя българи, не се правете на цигани, живейте като канадци!

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Олеее! Добре че съм любопитна жена и обичам да се забавлявам с разни анкетки, когато съм на кеф...Освен това моят въпросник беше кратък и направо завидях на богоизбраните, дето са отделили по половин ден за попълване...така се бях насъскала...
Навремето баба ми беше казала в БГ, че има мобилен телефон и разни други неща (питали я дали притежава яхта, ама не помня какво им е отговорила) - каза че било голема тръпка това преборяването...Ние тогава се покрихме, щото по кръчмите никой не дойде да ни брои, а у нас беше само котката...
Навремето баба ми беше казала в БГ, че има мобилен телефон и разни други неща (питали я дали притежава яхта, ама не помня какво им е отговорила) - каза че било голема тръпка това преборяването...Ние тогава се покрихме, щото по кръчмите никой не дойде да ни брои, а у нас беше само котката...

Представителна извадка тип "паплач"

Мене пък в БГ никой не ме бройкаше за нищо (освен за сметки и неплатени осигуровки, де), та затуй се махнах...Леля Екимка написа:Олеее! Добре че съм любопитна жена и обичам да се забавлявам с разни анкетки, когато съм на кеф...Освен това моят въпросник беше кратък и направо завидях на богоизбраните, дето са отделили по половин ден за попълване...така се бях насъскала...
Аз на преброяването в Кракозия се обявих за ЗАНЗИБАРЕЦ(тогава още незнаех, че съм КРАКОЗИЯНЕЦ)
Другарката мигаше 20 минути на вратата, добре, че беше жена ми инак още можеше да си мига
Ми кво, такъв се усещах, такъв исках да ме пише, ама ТЯ явно знаеше повече от мен какъв съм и пак ме питаше :idea:
Може да и е било работа , знам ли аз КРОКОЗИБАРЕЦА тогава.
Другарката мигаше 20 минути на вратата, добре, че беше жена ми инак още можеше да си мига

Ми кво, такъв се усещах, такъв исках да ме пише, ама ТЯ явно знаеше повече от мен какъв съм и пак ме питаше :idea:

Може да и е било работа , знам ли аз КРОКОЗИБАРЕЦА тогава.