Проблеми на митницата в БГ
мм дааа
Бре какви са тия чаровни българки с пастнати снимки на чуждоземни актриси или модели , тръшнали полвин свят, които правят стреептиз по летищата, чиито служители (малади и стари )момчета като ги видят им течат лигите и са наи-учитивите на земята и дават зелени светлини и спрират движението за другите ха ха ха

DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
Е значи бях прав като предполагах че е бил в издънка, щом става въпрос за легално глобяване. Ами решението е лесно - щом не иска писанки в паспорта, ще си плаща или още по-добре, няма да нарушава правилника. Законите в България важат дори и за французите. Пак повтарям - ако никой не дава пари, катаджиите нищо не могат да направят - плащаш си глобата като си виновен и пътуваш...Mark написа:I prawilno si postapil, no tozi moj poznat e Francuzin i zakona w Bg bil takaw, 4e za da go globiat legalno, triabwalo da mu napi6at zabelejka w pasporta tam na niakakwa stranica (toj nali ne e ot BG, zna4i na Frenskia si mu pasport), a toj 4oweka ne mu bilo priatno da ima pisanki na pasporta si ot niakakwi ne6tastni korumpirani BG 4engeta, 4e zatowa ...
И не само катаджиите а и всички останали констатиращи манерки, могат да си констатират каквото си искат.
Когато постановяващия орган на техните констатации стане достатъчно квалифициран за да е способен да си изпълни задълженията по правилника за приложение и ми позволи да се запозная и с правата и задълженията произтичащи от него, ще си помисля дали да атакувам постановлението му(тук пък са пълни тъпаци) или да си платя като поп, както си плащам в Канада(знаят си работата хората, плащам си)

Когато постановяващия орган на техните констатации стане достатъчно квалифициран за да е способен да си изпълни задълженията по правилника за приложение и ми позволи да се запозная и с правата и задълженията произтичащи от него, ще си помисля дали да атакувам постановлението му(тук пък са пълни тъпаци) или да си платя като поп, както си плащам в Канада(знаят си работата хората, плащам си)

- Stoynev
- Обратна връзка:
Ван Бс, както винаги си усетил нещата правилно, само леко да те коригирам - не е само ли4но а и на некои люде свишеVanBC написа:Разликата я виждам, но не там където я виждаш ти. Разликата за мен е, че при един и същ подход от моя страна към митническите органи на Канада и България, получавам различна ответна реакция! В единият случай, реакцията е породена от стремеж към спазване на закона и защитаване интересите на държавата, в другия случай, реакцията е породена от стремеж към лично облагодетелстване и нулев интерес към защита на интересите на държавата! Забележи, че в примерите които съм дал, както за канадската, така и за българската митница, никъде не говоря за хитруване и опити за заобикаляне на закона!

"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Добричък, ти по-изкривено можеш ли да четеш? Защото това не ми се вижда достатъчно изкривено.
Това твоята снимка ли е? Бях решила да ти се пусна като видях къде си се снимал. Тъкмо ще трябва да мина през няколко гранични поста и митници, докато стигна до теб и ще имам възможност да си пробвам усмивките и да се разсъблека няколко пъти.
Ама много са ти дълги шортите... Айде - усмиииивка. Ха, ха.
Дръпнах те за опашката, какво ще кажеш?
Чаровни усмивки,
Joana

Това твоята снимка ли е? Бях решила да ти се пусна като видях къде си се снимал. Тъкмо ще трябва да мина през няколко гранични поста и митници, докато стигна до теб и ще имам възможност да си пробвам усмивките и да се разсъблека няколко пъти.

Дръпнах те за опашката, какво ще кажеш?

Чаровни усмивки,
Joana
re
ima mnogo lesen variant da se otarvete ot tasi situacia...prosto podavate deklaracia v bg posolstvoto sa otkas ot balgarsko grajdanstvo i vra6tate bg ^pasportite...togava vlisate i islisate ot balgaria kato 4ujdenci, no i imoti si kupuvate kato 4ujdenci...t.e 4res registrirane na firma...
dali iskate da imate bg pasporti -tova e li4en isbor, no rasberete, 4e sled kato gi imate, te triabva da sa redovni...prosto malko grajdansko sasnanie e nujno
dali iskate da imate bg pasporti -tova e li4en isbor, no rasberete, 4e sled kato gi imate, te triabva da sa redovni...prosto malko grajdansko sasnanie e nujno
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: