Имам въпрос отностно признаването на стаж
Имам въпрос отностно признаването на стаж
Имам въпрос отностно признаването на стаж.Машинен инженер съм и работя като контрольор по безопасност/по длъжност/във служба по трудова медицина.Изискването за заемане на длъжността е за инженер,но може да бъде за всякакъв вид инженери.Това означава ли че имам стаж по специалноста?Когато изпращам документите се трябва ли да пратя и длъжностна характеристика?Ако може някой да ми каже и дали съм в списъка с търсените професии.
- mborodin
- Обратна връзка:
Машинните инженери са в списъка с търсените професии.Аз също съм машинен инженер,но работя като технолог.Предполагам,че стажа си се зачита като такъв,но не съвсем по специалността.Ако има някой минал интервюто може да обясни какво точно се случва,мен също ме вълнува дали ще ми признаят стажа като стаж по специалността.

Професиите ви са от търсените и стажа ще го разглеждат по-внимателно. Мисля, че mborodin няма да има проблеми.
На интервюто могат да питат в какво конкретно се заключават задълженията ви на заемания пост, като машинни инженери. Polinpo, трябва да подготвиш добър инженерен разказ.
Относно длъжностната характеристика - не знам. Аз лично не бих я изпратил, освен ако изрично не ми я поискат /без да мога да кажа дали това е най-правилното в случая/.
Вярвам, че с тези професии ще сте скоро на интервю.
успех.
На интервюто могат да питат в какво конкретно се заключават задълженията ви на заемания пост, като машинни инженери. Polinpo, трябва да подготвиш добър инженерен разказ.
Относно длъжностната характеристика - не знам. Аз лично не бих я изпратил, освен ако изрично не ми я поискат /без да мога да кажа дали това е най-правилното в случая/.
Вярвам, че с тези професии ще сте скоро на интервю.
успех.
Във всички официални източници на информция пише, че документи, които не са изрично изброени като необходими не е добре да бъдат изпращани. Така, че на първо време няма нужда от длъжностна характеристика. Когато разгледат документите, ако преценят, че е нужна, те сами ще я поискат, както показва практиката. Ако не я поискат, тогава е добре да има един екземпляр, подготвен за интервюто, и там да бъде използван само при необходимост от повече аргументи относно професията
vanio