FICHE D'EVALUTION s namerenie za OTKAZ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
svetoslav

Мнение от svetoslav »

e sega vetse ste poludeia naistina!!!!!!!!!!!!!!
kak e vazmozno????????
vednaga im puskam e-mail!!!!!!!!!!!!!!

ne ne napravo ne e za viarvane!!!!!!!!!!!!
zivei i se nadiavai
svetoslav

Мнение от svetoslav »

smiatate li tse moje da gi e podraznilo SREDNOTO MI OBRAZOVANIE i umishleno da me "spavat"??????????
dokolkoto znam ima xora koito sa minali tsialata protsedura uspeshno sas sredno obrazovanie vapreki tse predpotsitat po-izutseni emigranti!!!!
pone s takova vpetsetlenie sam ostanal ot razlitsnite temi koito sam tsel vav foruma!!!!!!!!
Az ot samoto natsalo si znaex tse shte se dvija po raba na ostrieto no vapreki vsitsko rsehix da zapotsna protsedurata i nito imam namerenie da se otkazvam kakvoto i da stane i kolkoto i otkaza da izprashtat ste se postaraia da zavarshi vsitsko uspeshno!!!!!!!!
zivei i se nadiavai
Аватар
toro40
Обратна връзка:

Мнение от toro40 »

Трябва ти самочувствието на Светослав Христов Христосков от Шоуто на Слави, питай ги накрая "А бе какво ми има, всичко си имам ...?"
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
Аватар
toro40
Обратна връзка:

Мнение от toro40 »

Хич не се предавай ей, за френска гимназия дават 2 точки, не ти трябват часове по френски. Отиди в френската гимназия ще ти издадат служебна бележка за езика, часове, изучавани предмети на френски и матура по френски ако си държал. Прати им обяснително писмо че си бил в френска гимназия и си поправи точките по френски на МАКС 12/12. Пращай и сертификата за Английския, и в обяснителнителното писмо кажи че си направил грешка в точкуването на езиците. Няма да се предаваш.
Пращай и някой нотариален акт ако имаш с данъчна оценка, между другото.

Късмет Приятелю
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Ако можеш да изкараш и още тапии, дори фиктивни. Говоря за нещо от сорта на курс за масажисти примерно...

Успех и не се предавай!
Заключено