търся квартира в New Westm

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
mouhar

търся квартира в New Westm

Мнение от mouhar »

Здравейте,

търся квартира в New Westm, Vancouver, 1 или 2 bedroom, max 700 $ от началото на Септември. Ще съм Ви благодарен ако ударите едно рамо.

thanks in advance
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

А бе то и аз искам да си купя къща 3 bedrooms, 2 bathrooms в Port Moody до 100,000 ама никой не удря едно рамо... :lol:
А ти що държиш да е в New West, заради многото българи ли?
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
mouhar

Мнение от mouhar »

Zashto v New Westm? Ami edno zaradi BG people, sashto taka e v blizost do Downtown i mi haresva, a i za novodoshli mi se struva che e nai-razumnoto nachalo. No tova ne znachi che ako imash neshto v predvit i vazmojnost da ni pomognesh za drug kvartal da ne go napravish, naprotiv, shte pogledna savsem seriozno na tova!
Za hora koito teparva se izpraviat pred izbora na kvartira e vajna vashata precenka i opit!

thanks in advance!
Аватар
rafta

Мнение от rafta »

zdraveite,
njama kakvo da mu mislite za kvartirata, na vseki blok otpred ima tabeli za svobodnite mesta v momenta. Prosto tragvash i si izbirash. Moje da iskash da si v Downtown na New West, moje da iskash da si v Uptown, moje da iskash da si blizo do uchilisteto na deteto naprimer. Posle zenite sa razlichni, spored uslovijata i tova kakvo se vkluchva v zenata. Taka che mai e nai-dobre ti da si go izberesh i vidish. Tova pone e moeto mnenie i nie taka napravihme predi 3 meseza kato doidohme. Parvo na hotel - parvite dva dni podavahme dokumenti, na 3 den tragnahme da obikaljame za kvartira i do vecherta veche imahme. Kvartirite ne sa problem, ne boi se.
mouhar

Мнение от mouhar »

zdraveite,
znachi togava kajete niakoi svesten hotel na snosni ceni?
Sashto kak togava si reshavash problema s Historyto, kato niamash gram preporaka ot star naemodatel, predpolagam che se plashta dosta po-goliam depozit?
Аватар
rafta

Мнение от rafta »

Da prashtam ti ЛС
Аватар
rafta

Мнение от rafta »

V LC zabravih da pisha che depozita koito ni vzeha beshe polovinata naem
nobleman

Re: търся квартира в New Westm

Мнение от nobleman »

mouhar написа:Здравейте,

търся квартира в New Westm, Vancouver, 1 или 2 bedroom, max 700 $ от началото на Септември. Ще съм Ви благодарен ако ударите едно рамо.

thanks in advance
Nie osvobojdavame apartamenta na 1 Avgust - 1bedroom ... 6te se mestim v sa6tiq blok, no 2 bedroom. Tzenata e 635$ na mesetz + parno i voda.
Ako jelaete 6te govorq s menagera da Vi go zapai...
mouhar

Мнение от mouhar »

kam nobleman,

mnogo shte sam ti zadaljen ako mojesh da ugovorish managera vi da go zapazi za September ako ne go vzemat prez August. Problema e che patuvame sredata na September, a znam che se vzemat ot 1vo chislo, no sme gotovi da platim ot nachaloto na meseca za da go vzemem.

thanks in advance
Заключено