Посолствата през Август

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Junior
Обратна връзка:

Посолствата през Август

Мнение от Junior »

Някой има ли представа дали канадските посолства из Европа работят с намален капацитет през Август месец? Или поне визовите им отдели. И още нещо - след като процедурата приключи успешно, може ли човек сам да отиде до посолството и му поставят имигрантската виза или трябва задължително да си изпрати паспорта по пощата?

Мерси
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

не мисля, че е намален капацитета, виж из форумите колко покани за визи пристигат и писма разни, моята покана също дойде преди 1 седмица, което означава, че виза ще полагат през август! за отиването дотам - аз само разбрах, че посолството има срок от 15 работни дни да сложи визата по закон /това са ми го написали те/ и дори и да идеш на крака, те пак са в правото си да ти сложат визата когато преценят в рамките на тези срокове! тоест, може и да си постоиш в "пресрасна" букурещ, тук във форума имаше едно момиче, което беше стояло така няколко дни... щото без паспарт и да се прибириш не можеш :? а за пощата... по принцип с куриер се пращат, но ако имаш доверие на нашите пощи, давай :D
Silverwater56

Мнение от Silverwater56 »

На мен пък ми казаха, че през август не провеждали интервюта, но не зная доколко е вярно. Има ли някой, който са го викали на интервю през август? Отпускарски месец е и може и да е вярно...
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

за интервюта не знам, но обработката на документите си върви :D
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Ima interviewta prez avgust
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
galina_g
Обратна връзка:

Мнение от galina_g »

zdraveite!
Az sam na interviu prez avgust,koeto znachi che rbotiat.
Аватар
Todd

Re: Посолствата през Август

Мнение от Todd »

Junior написа: И още нещо - след като процедурата приключи успешно, може ли човек сам да отиде до посолството и му поставят имигрантската виза или трябва задължително да си изпрати паспорта по пощата?
Може, но не става веднага и същия ден. Което значи, че трябва да си осигуриш преспиване и прехранване за около седмица.
Сметката ще си я напрвиш сам/-а. :beer:
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
Заключено