Ako njamate pari v broj,

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
sunwom

Ako njamate pari v broj,

Мнение от sunwom »

moje li da prilojite notarialen akt ot nedvijim imot?
Trjabva li toj da e ocenen i koj pravi tezi ocenki?
stoyan

Мнение от stoyan »

Може да се приложи нотариален акт на имот,но трябва да е оценен от лицензиран оценител.
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Hubavo e osven notarialen akt, da se pokajat i pari v broi, ili bankova referentcia za pari v smetka. Spored men ne e garantcia, che kato imash imot i znachi che imash pari, nishto che na tvoe ime.
Ocenkata se pravi ot ocenite, struva m/u 80-150lv. No zashto ti e ocenka , kato v notarialniat akt ima cena, koiato v povecheto sluchai moje i da e po-niska, tai kato se vizira danachna ocenka. A ti moje da imash predvid danachna ocenka na imota, koeto se pravi ot obshtinala, no sumata shte e 2 pati po-niska ot realnata. I tam se chaka po-dalgo, dokato ti stane gotova.
Taka, che ne razchitaj samo na not. akt.

Ako moga da pomogna s poveche info, pls ask.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

само се прави данъчна оценка на имота, която не струва нищо, но трябва да имаш поне минимума в брой който е изискван за 3 месечно пребиваване в Канада.
Аватар
Mark

Re: Ako njamate pari v broj,

Мнение от Mark »

sunwom написа:moje li da prilojite notarialen akt ot nedvijim imot?
Trjabva li toj da e ocenen i koj pravi tezi ocenki?
Без пари, не знам случай да е минал.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
M@ria

Мнение от M@ria »

Nie minahme samo s danychna ocenka, chijato stoinost beshe malko nad deklariranata suma vav vtorirte dokumenti. Na intervjuto ni pitaha dali njama tezesti imota i t.kato roditelite mi imaha pravo na polzvane mi iziskaha notarialno zaverena deklaracija che se otkazvat ot tova si pravo i edva sled tova poluchihme sertifikatite.
Заключено