Помощ при попълването на документите за Виена

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Може и да съкратиш малко отговорите, във Виена хората са умни, ще разберат какво пише, пък и нали се прилагат документи, все ще стане ясно за какво иде реч. Имам предвид, ако специалността от дипломата е например - инженер-дизайнер на вътрешни пространства, проектиране на мебели и декорация /не знам дали въобще съществува такава специалност :lol: / може просто да се напише "дизайнер" и така дори ще остане място в полето.
Невъзможното е предизвикателство!
userboard

!

Мнение от userboard »

:D
Някои неща наистина не се нуждаят от коментар, не нека вмъкна, че в графа 9 (месторабота) не се позволяват съкращения, а за съжаление цялата ми трудова биография е пълна с такива наименования на предприятия и фирми :( . Аз просто питам дали някой има информация или опит с такъв проблем (ако изобщо може да се дефинира като проблем :) ). Ако не - здраве да е, ще я карам както преценя, че е правилно, пък ще видим накрая какво ще излезе 8) !
Aries

Мнение от Aries »

Сега си погледнах документите, които съм изпращал във Виена и видях, че даже не на два ами на цели 4-ри реда съм се разпрострял за образованието (става въпрос за точната специалност).
Така че изпращай смело - там не са прости и ще разберат за какво става въпрос.
Аватар
oganche

Re: Уточнение

Мнение от oganche »

userboard написа:А може ли в графите да се пише на два реда,
Аз попълвах така. Вярно, че беше на ръка, но си мисля, че дори и да бях успяла да използвам Adobe Acrobat-а пак нямаше да ми стигне. Много дълги имена на специалностите ми в дипломите, дълги имена на учебните заведения....абе мани. Все още нямам никакъв отговор и за съжаление не мога да ти кажа, дали става така. Но мисля, че няма проблем. Както казаха тук, те не са глупави и ще разберат. Късмет!
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Можете да си даунлоуднете една програмка с която аз без НИКАВИ проблеми попълних формулярите. Ето и адреса от който можете да дръпнете 30 дневната трайъл версия, която е безплатна и можете да я ползвате 30 дни. А после ако искате да я ползвате пак, просто деинсталирате програмата и я дърпате и инсталирате наново! Елементарно!
Ето и адреса :http://www.nitropdf.com/professional/trial.asp
p.s. Пия уиски! :D :beer:
userboard

Мнение от userboard »

Само за уточнение: това ли е актуалният адрес, на който трябва да се изпратят документите

Québec Immigration office
c/o Canadian embassy
Laurenzerberg 2
Bürocenter Stiege 2, 2.OG
A-1010 Vienna
AUSTRIA

Аватар
oganche

Мнение от oganche »

userboard написа:Само за уточнение: това ли е актуалният адрес, на който трябва да се изпратят документите

Québec Immigration office
c/o Canadian embassy
Laurenzerberg 2
Bürocenter Stiege 2, 2.OG
A-1010 Vienna
AUSTRIA

Да, аз на него пратих. Но нямам все още никакъв отговор дали са получили нещо-документи, пари... :?
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
Заключено