Izdawane na zadgranichen pasport w BG
Izdawane na zadgranichen pasport w BG
Ima li niakoy gotowo pylnomoshtno za izdawane na zadgranichen pasport w BG w otsystwieto na titulqra ? I ima li niakoy opit w oblastta ?
Rano ili kysno shte se sreshtnem
)

RE: Mnogo blagodarq na Vesska
Mnogo blagodarq na Vesska za towa che si naprawi truda da mi otgowori i da mi pomogne !
Ne moga da otmina ostanalite 2 otgowora bez komentar : na maynata si doydohte i si ostanahte Ganiovci ! Ne stiga che ne ste polezni i ne pomagate s nishto, a i samo znaete da gledate otstrani i da kritikuwate... Izwiniawayte, no komentari kato vashite niamat nikakyw smisyl i sa chisto gubene na wreme !
Ne moga da otmina ostanalite 2 otgowora bez komentar : na maynata si doydohte i si ostanahte Ganiovci ! Ne stiga che ne ste polezni i ne pomagate s nishto, a i samo znaete da gledate otstrani i da kritikuwate... Izwiniawayte, no komentari kato vashite niamat nikakyw smisyl i sa chisto gubene na wreme !
Rano ili kysno shte se sreshtnem
)

Re: RE: Mnogo blagodarq na Vesska
Защо да не са полезни бе ?Ani-kuku написа:Mnogo blagodarq na Vesska za towa che si naprawi truda da mi otgowori i da mi pomogne !
помагат ти да поправиш правописните грешки, преди да станеш долуподписания......
ако изобщо това ти прави впечатление ?
- Independent
Аз просто ей-така да си попитам какъв му е проблема на долуподписания? Само пълния член? Щото иначе се дзверя, дзверя и пак нищо нередно не намирам...
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Re: RE: Mnogo blagodarq na Vesska
Ami te to4no towa prawiat waw foruma - gubiat si wremetoAni-kuku написа:Mnogo blagodarq na Vesska za towa che si naprawi truda da mi otgowori i da mi pomogne !

Razbiram ogor4enieto ti Ani-kuku :") No ne go wzemai nawatre - tuk w tozi forum e taka - bol6instwoto sa takiwa, no ima i takiwa, koito pomagat bez da kritikuwat.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.