Gavrosh написа:Аз точно за Германия говоря.
Има начин да ти извадят уверение за трудов стаж през НОИ. Вече подадох молба.
Добре разброхме се за таксата, че няма да се налага пак да я плащам.
Другия ми въпрос е в такъв случай имам ли шанс да ме класират за интервюто октомври. Не ми се обяснява в подробности, но ми е много важно да мина точно сега?
Ами ти си знае6 -но много по лесен на4ин според мене е -да помоли6 бив6ия си работодател да ти напи6е 1 писмо -едикои си работи от дата до дата като ... и готово .
Аз съм прастал такава бележка в канадското посолство когато си вадих виса -и никои никакви забележки не е имал.
и добре 4е Немско има спразумение с БГ ина4е тия от нои стяха да те разкарат стот маи освен с немско Бг няма подобни спаоразумения в тая област.
nevergiveup написа:А беше ли ти бележката с изходящ номер, защото моята е без и се чудя да ходя ли да искам втора!
абе какав изходяст номер!!! тва да не е затвор или каторга?
взех 1 фирмена балнка- и сам си написах на англииски 4е работя в тая фирма от дата.година до момента като еди какав - изпе4атах го и отидох до ли4ен състав - оная се подписа и това е.
съответно има даста на която това бе6е направено.
Даже 2 ря пат -оная от ли4ен състав я марзе6е да пи6е -бях си направил копие 4ерно-бяло -онази зали4и датите копира го пак -написа нови дати подписа се и тва е.