Vid kokoshi tryni v stypaloto predi med. osigurovki:ole-male
- boromania
Vid kokoshi tryni v stypaloto predi med. osigurovki:ole-male
Nqkoi moje li da mi kaje dali e uspql s nqkakyv medikament da se pribori sreshtu bolezneni kokoshi tryni na stypaloto. Moite se ot nqkakyv stranen vid s prozrachni mehurcheta vyv vseki centyr i s naistina prorqzvashta bolka navytre. A kym doktor tuk chovek e absurd da uspee da se obyrne..
Blagodarq predvaritelno, ako nqkoi spodeli gorchiviqt si opit!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Verrues plantaires : Ces verrues peuvent être difficiles à éliminer et exigent généralement une solution plus concentrée d'acide salicylique à 40 %. Contre les verrues plantaires très rebelles, le médecin peut recommander un traitement au laser ou à l'azote liquide (cryothérapie).
Стойте далече от прожекторите.После ще е късно.

-
Re: Vid kokoshi tryni v stypaloto predi med. osigurovki:ole-
По принцип "кокошите тръни" се лекуват локално или с препарати, съдържащи салицилова киселина или със замразяване, напр. с течен азот (в лекарски кабинет) или други средства (които се продават в аптеката).boromania написа:Nqkoi moje li da mi kaje dali e uspql s nqkakyv medikament da se pribori sreshtu bolezneni kokoshi tryni na stypaloto. Moite se ot nqkakyv stranen vid s prozrachni mehurcheta vyv vseki centyr i s naistina prorqzvashta bolka navytre. A kym doktor tuk chovek e absurd da uspee da se obyrne..
От аптеката може да се закупят течност или лепенки, които съдържат
салицилова киселина - залепват се върху засегнатото място и се оставят там да постоят известно време (има листовка с указания).
В сектора за "крака" се продават и замразяващи средства на Др. Шулц. Има няколко варианта - струват около 20$ за една опаковка с няколко вътре.
По принцип се лекува основния "трън", а останалите, които са негови разклонения сами се загубват, когато се премахне основния източник.
и на мен са ми махали кокоши трън с тезен азот. много бързо и ефикасно.
сега малко бабешки деветини. едно приятелче каза, че си е правел уринотерапия на кокошите тръни и му помогнало компрес с урина. сигурно и противогаз си е слагал, но не го попитах. специалистите тук ще кажат дали е простотия това.
сега малко бабешки деветини. едно приятелче каза, че си е правел уринотерапия на кокошите тръни и му помогнало компрес с урина. сигурно и противогаз си е слагал, но не го попитах. специалистите тук ще кажат дали е простотия това.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Миленка,урининотерапията не е шега.Преди години си ударих лошо крака на стъпалото.Не можех да стъпя и плачех с глас./нямах рана нито счупено/Отидох до бърза помощ,но след 3 часа безплодно чакане ме върнаха в къщи.Една съседка украинка ми каза да направя компрес с урина и аз я послушах-бяхме токо-що дошли-на другия ден трябваше да сум на работа-знаеш как е ...След 2 часа можах да стъпя на крака си,сутринта -работих.От тогава съм помогнала на над 8 човека-последно беше на сина ми-навехнат крак.Разбира се уринотерапията е наука и има строги изисквания,но дори и този "бабешки"лек имаше невероятен успех.Извинете за дългия постинг,но мисля,че си струва да знаете
-
- Обратна връзка:
Na razlichnite hora im pomagat razlichni babini devetini. AKo vlezesh vuv forumite na dir.bg shte vidish kakvi li ne idei.
Az lichno sum si lekuval kokoshi trun s teleshko meso. Slagash varhu nego nego malko parche surovo meso i go uvivash s bint, za da ne se capa i izkarvash s nego noshta.
Pone ne prechi da opitash, uspeh
Az lichno sum si lekuval kokoshi trun s teleshko meso. Slagash varhu nego nego malko parche surovo meso i go uvivash s bint, za da ne se capa i izkarvash s nego noshta.
Pone ne prechi da opitash, uspeh

ima i drug ispitan na4in sa le4enie - sok ot seleni (nesreli) smokini. Nakisva6 miastoto hubavo s topla voda i malko soda bikarbonat v neia, rastarkva6 go s grub plat sa da padnat gornite eloeve i da se otvori tranat i kapva6 sok ot selena smokinia...boli da snae6, slaga6 ankerplast sa da sadarji6 soka i taka 5-6 dni sutrin i ve4er...stiga da nameri6 smokini v montreal