Експозицията на Уорхол в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Чичо, защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в твоето око не усещаш? :lol:
Silverwater56

Мнение от Silverwater56 »

Не смятам да падам до твоето ниво, затова ще те помоля ако имаш да кажеш нещо по темата за дискусия, в случая Warhole - заповядай. Ако не, може би ще е най-добре да смениш форума.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

цъцъ, кога додохме, кога почнахме да даваме направление за смяна на форума :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Птица да бях, на твоето ниво едва ли бих могла да се издигна :wave2:

Аз си говорех по темата, когато се намеси твоя безпогрешен глас, за да заговори за българския правопис (който всъщност му куца). И това само, защото не можеше да каже нищичко полезно по темата, а само да оплюе мнението на участниците, на които не им допада това "изкуство". Освен за споменаване на гугъл, друго от тебе полезно не научих :wave:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Silverwater56 написа:... ако имаш да кажеш нещо по темата за дискусия, в случая Warhole - заповядай.
А ти какво можеш да кажеш за този - ъъъ Warhole :lol: :lol: :lol: , интересно ще е да чуем. Я марш да четеш още преди да "съветваш" :evil: !
Циганите - на Сатурн !
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

сакън, anxeli, недей така, че другаряТ Силвър ще те квалифицира като неграмотна ако не си изчела книжките, посветени на Warhole. Трай си и се прави на Ентелигентна. :twisted:
Junior
Обратна връзка:

Мнение от Junior »

Когато "Архипелаг Гулаг" е публикувана за първи път, Съюзът на писателите в България излиза с декларация, с която в общи линии "анатемосва" книгата. Само един-двама от членовете се въздържат да я подпишат поради простата причина, че не са я чели. Между другото по това време никой от подписалите не е чел книгата.

Няма да се изненадам ако krimon и anxeli след малко инициират подобна декларация в разгара на спора :D
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

ЕСвинЕтИ зЪ бИСпУкойствиИтУ ИзображениеИзображение
Джуниър, декларацията за анатемосване на Силвър ли да е или на Warhol :?, айде че съм извадила пишущата машина, а пък ми бяга пойнта ти ... :roll: :roll: :roll:
Последно промяна от anxeli на Чет Юли 13, 2006 9:07 pm, променено общо 1 път.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Джуниър, аз се подписвам с две ръце, обаче не знам за какво :lol: Искаш да го низвергнем ли ? Или да почна безумно да му харесвам творчеството, та да го изям с кориците и филмовите ленти ?

Са дъ нъ съ укаже, че Уорхол е безумно известен освен по света, така и у нас, и всички Ентелигентни българи черпят вдъхновението си и богатият си културен поглед от неговите произведения.

Чудя се само, иначе нема лошо ! :beer: :beer:

Например туй:

Изображение

:roll:
Junior
Обратна връзка:

Мнение от Junior »

Не е безпокойство. Похвален е интересеа ви към непознатото - в случая Уорхол.

А колкото до декларацията въобще не трябва да се притеснявате. Така като гледам отстрани доста хора ще намерите да се подпишат. Поне в този форум :D
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ама аз не разбрах за какво ще иде реч в тази декларация - формулирай я моля, че да знам дали да я подписвам :idea:
Junior
Обратна връзка:

Мнение от Junior »

Аз не бих се подписал просто защото не го познавам, а още по малко разбирам. И моята представа се изчерпва с общи приказки за живота и влиянието му и няколко анимирани плаката.

Страстите които се развихриха биха били по-подходящи за хора които наистина знаят за какво говорят. Мисля си че тогава би било по-интересно за всички.

Сега си е просто махленска свада. дори не е смешно вече.

Лека вечер.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Непознатото на баба ти, и на теб явно :evil: .
Творчеството на Уорхол е интересен поглед върху баналността и е банално и експлоатирано доста 8) . Моя пойнт беше че Warhol и Warhole ми изглежда да са две различни лица, затова помолих за импут за второто, което ти е заприличало на стремеж към просвета, то и си е де :D , но не точно както си го разбрал, затова те изби на архипелаци гулаци, бийтс ми за което :roll: ...
А след като не го познаваш си точно за декларацията, нали така? Легна си преди да обясни какво искаше да каже, много поп-артска постъпка :wink: :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Silverwater56 написа:Не смятам да падам до твоето ниво, затова ще те помоля ако имаш да кажеш нещо по темата за дискусия, в случая Warhole - заповядай. Ако не, може би ще е най-добре да смениш форума.
Виж какво.....недей да казваш на хора които пишат от години в форума дали да пишат или не.....вчера се регистрира и взе да гониш...доста прекаляваш......
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Junior, как можа да си легнеш, преди да получиш разрешение от видната дългогодишна форумничка anxeli?! :shock: Недей така с непокорство да провокираш утвърденото висше форумно общество. Айде, да не се повтаря, моля ти се! Следващият път можеш да си легнеш само след получено писмено разрешение, подписано от поне един виден форумник. :lol: И стига си спал. Ама - ха... Ще стоиш прав и ще пишеш за експозицията на Уорхол, докато те освободят... :wink: :lol: Леле, голяма веселба... :rotate: Ха, ха, чудна, чудна веселба... :rotate: :rotfl: :rotate:

Чаровни усмивки за теб,
Joana
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Джоанке, ти що не спиш бе душа? Да не си се преместила в някой друг часови пояс? :lol: :rotfl:
Заключено