Prav si, neobhodimo mi beshe vreme da osmislja tozi fact i kato rezultat si zapazih kartata, makar che pochti ne ja polzvam.
V momenta Mosaic Mastercard i AMEX Platinum davat mnogo po dobar lihven procent i kato cjalo sam dovolna ot tjah.
Izdavane na creditna catra ot Bg ili Canada?
-
- Обратна връзка:
Ne, tazi,kojato imam ne e...no za taksite nai dobre vlez www.americanexpress.ca. Predi mesec mi svaliha lihvenia procent pod 10%.
Az sashto se uchudih, no shtom predlagat horata....
Az sashto se uchudih, no shtom predlagat horata....

-
- Обратна връзка:
Proverih toku sto...
AMEX Platinum Card with Standard Benefits and Services njama Annual Fee
http://www10.americanexpress.com/sif/cd ... 414,00.asp
AMEX Platinum Card with Standard Benefits and Services njama Annual Fee
http://www10.americanexpress.com/sif/cd ... 414,00.asp
AMEX Platinum Card е широко понятие и има най-различни комбинации от бенефити, условия и такси които може да включва. Офертата на сайта им е зарибявка - ако някой клъвне, клъвне. Иначе постоянно пращат брошури с най-различни специални оферти. Култовият магазин Костко също предлага AMEX карти с добри условия.
Obey gravity ... It's the law!
Всичко написано се отнасяше за ВС. Не ми се вярва условията за Алберта или другите англоговорящи провинции да са по различни.Di ana написа:RBC imat savsem razlichni uslovija za Quebec i ostanalite provincii - tova e vazno da se znae!
Tova, koeto pishe Aries za Quebec ne se otnasja za Alberta naprimer...mislja che imat i otdelna tochka "ako ste resident na Quebec".
За Квебек нищо не мога да кажа.
Това, че парите ти са блокирани не е болка за умиране. Още повече, че получаваш някаква лихва за това (за разлика от чекинг акаунта с невероятната лихва от 0.001%).
Въпроса с разблокирането е по-скоро чисто психологически отколкото финансов.
Що се отнася до лихвените условия - нямам намерение да плащам лихва по кредитна карта.
Проблема с лимита се разрешава с добавянето на по-голяма сума в кредитната карта. Казват, че тогава даже можеш да теглиш от нея без да имаш такси и лихва, но информацията не е от първа ръка.