\\\\\ до всички в Канада //////
Ami priyatel ,kakvo da ti kaga ,ne iskam da obigdam nyakoy ,no tuk e za tapigyozi rabotata ,da si natiskat parcalite i da vikat ;tuk e strashno hubavo stoto v Bg. e mnogo losho;,ne ,che tova za bg. Ne e istina ,no se okazva nay vagniya kriteriy tuk da e ;tolkova hubavo;Az lichno predpochitam byal chovek s pari v Bg. otkolkoto fuckan imigrant v ;multinacionalen; trudov lager.Az ne se zamislyam za vrashtane ,reshil sam go predi idvaneto si tuk ,predstoi mi da izpalnya ;uslovieto pari ; stoto bez tyah dali v Bg. ili Canada e sashtata rabota.Samo da otbelega ,ako nyakoy si misli ,che tuk dobri pari se pravyat lesno ,dalboko se zablugdava ,vazmogno e ,no se postiga mnogooo trudno ,tryabva mnogo zdravo dupe,koyto izdargi.
50-60k lv ne sa pari v bg. za biznes,probvali sme go toya variant.Mislya s pone 200k lv da se varna ,i zashto tryabva da pravish biznes zadalgitelno ,ima idrugi nachini da si legish na plaga ida si vartish sindgircheto,a parite ti da se vazproizvegdat.ostavyam si i vratichka pri nugda zimata da porabotvam v USA-Canada ,no ne samo parite sa nay vagni ,v taya anticivilizaciya ne mi se givee,vig za pensioner chovek e dobre,no sme dalech do taya vazrast vse oshte.
-
I men me broite kum nevuzvra6tencite. V bg se vru6tam samo v suni6tata si i te obiknoveno sa ko6mari, ot sorta 4e izturvam samoleta za canada ili 4e ne sum si kupila bilet za vru6tane! 4ak ne mi se sunuva!
Bate , na tebe problema ti e 4e v Bg si niamal pari. Pojelavam ti ot surce da se pribere6 v bg i da zabogatee6 ili obratno, ta da vidi6 kakuv 4ep e. 6toto ako si misli6 4e v bg parite ti re6avat pb , mnoogo se luje6. Suzdavat ti novi, ama neise. Imam edin priatel tuka, toi mnogo dobre go kazva, hubavoto na Canada e 4e vseki nau4ava tuka po ne6to za sebe si i se preotkriva. Dori i tezi deto se vru6tat, te razbirat 4e za ni6to ne stavat.
Aide sus zdrave, 4e drugoto se kupuva
Bate , na tebe problema ti e 4e v Bg si niamal pari. Pojelavam ti ot surce da se pribere6 v bg i da zabogatee6 ili obratno, ta da vidi6 kakuv 4ep e. 6toto ako si misli6 4e v bg parite ti re6avat pb , mnoogo se luje6. Suzdavat ti novi, ama neise. Imam edin priatel tuka, toi mnogo dobre go kazva, hubavoto na Canada e 4e vseki nau4ava tuka po ne6to za sebe si i se preotkriva. Dori i tezi deto se vru6tat, te razbirat 4e za ni6to ne stavat.

Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
imalizna4enie написа:I men me broite kum nevuzvra6tencite. V bg se vru6tam samo v suni6tata si i te obiknoveno sa ko6mari, ot sorta 4e izturvam samoleta za canada ili 4e ne sum si kupila bilet za vru6tane! 4ak ne mi se sunuva!
6tom si imal problem za tova ,4e si imal pari v BG, zna4i ne sa bili dostata4no.az Bateto go poznavam dobre.Ne mu e takav problema.
-
tva be6e izkazvane za http://www.highiqsociety.org/!
kakvo zna4i dostatu4no be umnik??
Te i 10 miliona za bil gates ne sa dostatu4ni
a za sulltana na brunei i 100 sa malko
kakvo zna4i dostatu4no be umnik??
Te i 10 miliona za bil gates ne sa dostatu4ni
a za sulltana na brunei i 100 sa malko
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Predizvikan sam kam otgovor,znachi az v Bg. da zabogatyavam nyama da se vrasham ,tova ste go napravya tuk ,zatova sam i doshal,biznes v Bg. sashto nama da pravya,ste se varna da giveya edin normalen givot i nay vagnoto e ,che znam i kak i moga da go napravya .A za imaneto na pari i tyahnoto kolichestvo e mnogo otnositelno kakvo si imal ,za edni moge da e mnogo za drygi malko .Ubegdavayte sami sebe si ,che tuk se givee spokoyno ,az sam na drugo mnenie otnosno opredelenieto za spokoystvie .Edin ot kriteriite e nezavisimost ,a tuk nikoga nyama da ya imate ,seshtate se zashto,zashtoto ste vinagi v racete na nyakogo,primer -straha da ne si zagubya rabotata .Nay loshoto e obache ,che ste se obezlichite ,mnogo malko ot vas ste imat vazmognosta da mislyat i da opredelyat ,po vecheto samo ste izpalnyavat s/u koeto ste sa obezpecheni s kola ,kashta ,mebeli etc. na izplashtane i givota im ste mine ey taka pokray tyah bez da razberat,ste im ostane edinstvennoto uspokoenie ,ami to zaradi decata .Imaliznachenie ti moge bi si prava ,che sam nyamal pari ,no za smetka na tova poslednite si 20g. sam givyal takav givot ,za koyto ti samo mogesh da si mechtaesh v sanishtata ,no doyde vreme da si dam malko sigurnost i po taya prichina sam tuk,za razlika ot teb az ne mislya da izlizam v pensiya /emocionalna i socialna / makar i da sam na 40g. i ne si mislya che sam griznal varha na sladoleda kato teb s prisastvieto si tuk v Caada ,kakto sam ya opredelyal i celiya kontinent;ogromen trudov lager;.Ti i sama kaza parite ne sa vsichko ,ne iskam da ostana emocionalno osakaten s ostavaneto si tuk i osobenno da podloga na toya risk badeshtoto si pokolenie,ama to may ste izleze ,che tebe te vlekat parite i zaradi tova si sposobna da napravish kompromis sas sebe si .I znaesh li ot kade mi idva samochuvstvieto da ti go kaga ,imam kachestva i vazmognosti da se opravyam s vsyakakvi situacii ,dokazal sam si go s bogatiya si giteyski opit dage i na lunata da ida ,taka ,che ne me misli kakvo ste pravya v Bg. ,az otkadeto idvam ti sega tam pasesh/ne go priemay kato obida ,prosto izraz/,a ti derzay i si misli ,che kato si rabotish po specialnosta za nyakakvi si 10d. na chas si hvanala gospod za shlifera,az sam malko po ambiciozen i kritichen kam sebe si.