Ти дали познаваш жив кебекуа ? Сигурно работиш и с такива ? Аз за 5 години в Квебек не съм срещнала кебекуа, който да иска отцепване от Канада. Имам вече много приятели между тях, колеги от университета, колеги от работата ... и такова чудо кебекуа, който иска независим Квебек не съм срещала.
Обясни ми, моля, откъде-накъде се изказваш от името на МНОГО ГОЛЯМА част на населението на Квебек ? Работиш за статистиката или за проучване на общественото мнение ? Познаваш много кебекуа лично - приятели, колеги ? Кажи, моля, от колко време си горе-долу в Квебек, за да разберем дали е "представително" твоето мнение за местното население.kevin написа:I govorim za donqkyde razlichni neshta: ti vizirash konkretnata POLITICHESKA situaciq, a az ti govorq za mnenieto na MNOGO GOLQMA chast ot naselenieto.
Проблемът е абсолютно на незадоволените имигранти, които се чудят кого да обвинят за собствените си неволи!
съвсем съгласна с мнението на батето !bateto написа:И последно прави ми впечатление ,че от Кебек са предимно недоволни нови емигранти,които явно не са намерили местото си там явно от което идва и омразата им към провинцията и по различния поглед от такива като мен.
А паралелите с България са си ама съвсем на мястото, ти си просто неандерталец в политиката.
kevin написа:Dokato ne izmrat promitite mozyci, nai-veche na upravlensko nivo...nqma da se opravi polojenieto![]()
Назови, моля, политикът, който е на власт в момента в Квебек и говори за отцепване на Квебек ?
п.п. може и да е мързел, но аз толкова много съм търсила в гугъл и съм пускала полезни работи в този форум, че ми се е изчерпало желанието да ограмотявам