Инженер
електронна и комуникационна техника, спец. диагностика на микропроцесорна техника, стаж не точно това...точно от там ми прозилизат въпросите към тази декларация (бил съм нещо като системен администратор в собствена фирма ....)
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И необходимо ли е да пращам с първите документи за Виена, документи за фирмата на която съм бил управител, след като вече фирмата не функционира. (съдебно решение, данъчна регистрация, и още по-малко актуално състояние, при положение че няма дейност)
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
declaration-epoux.pdf = 2броя (или 1 брой) от огледа на декларацията ми се струва че само 1 брой защото в него се разписваме и 2-мата, или бъркам?
Тази декларация я прилагаш само ако жена ти е главен апликант, а именно ДЕКЛАРАЦИЯТА СЕ ПОПЪЛВА(ПРАЩА) САМО АКО ГЛАВНИЯТ АПЛИКАНТ СЛЕД БРАКА НОСИ ИМЕТО НА ВТОРИЯ АПЛИКАНТ, ако ти си взел името на съпругата си след брака и си главен апликант също попълваш декларацията. Смисъла и се състои в това да могат евентуално да проследят каквото им трябва по рожденното ти име, да не се прикрие някой зад фамилията на съпруга или съпругата си.
УСПЕХ В ПРОЦЕДУРАТА
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
======= Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна