Провинции и градове. Предимства и недостатъци.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
pantata

Мнение от pantata »

A_TES написа: И как точно разбра, че съм мързелив? Като поисках да се систематизира информацията, от което ще са доволни всички ли?
е те точно от тук се разбра.. искаш да се систематизиРА.. е кой да я систематизира... кат не те мързи - ровиш от форума, вадиш материали, систематизирАШ и модераторите ще бъдат щастливи да сложат така систематизираната тема най-отгоре.. мда..

що очакваш някой друг да седне да систематизира относителни понятия като "предимство и недостатък".. щото за разлика от теб (примерно), аз смятам колегата VanBC за предимство на тоя форум..

та така... дай по-ведро малко..:)
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Аватар
totev

Мнение от totev »

човек, идеята ти е безмислена, едва ли на някои ще седне да се занимава с безмислени писания, след петата страница ще се появят и лични нападки и всичко ще отиде по дяволите.Ако ще питаш нещо конкретно-питай, ще се намери някой да ти отговори, освен ако не питаш за Юкон, там мисля че нямаме агенти, я се отпусни малко, никой не може да прави сравнения и да взема решения на базата на тези сравнения вместо теб.Ако ти се занимава, събери линкове и ги сложи в "Полезни връзки"
...мразя мастика без айрян...
Аватар
some

Мнение от some »

Montreal

Predimstva:
- Megapolis
- Raznoobrazie na kulturi
Nedostataci
- Namira se v Kvebek i zatova e s shantav klimat (stud)
ka

Мнение от ka »

Az 6te napi6a niakolko reda za Vancouver.
Iskam samo da spomena, 4e tuk v tozi forum ima mn hora,koito pomagat ne samo s informazia. Da badem meko kazano grubi e dosta grozno,osobenno s hora koito sa tuk samo za da badat polezni.
Vancouver e mnogo krasiv grad,zaobikolen ot planini i razpolojen na okeana.Klimata e mnogo blizak do na6ia i makar da vali v pove4e poniakoga,temperaturite po4ti nikoga ne padat pod nulata,t. e. stud niama.Poniakoga oba4e moje da se okaje mra4no za po-dalgo vreme,razbirai okolo 15-20 dni.Ina4e prez proletta i liatoto se radvame na prekrasno slanze,zimata savsem na blizo mogat da se karat ski.
Mislia 4e vazmojnostite za rabota sa sravnitelno dobri.Sred nedostatazite moje bi niakoi 6te otbelejat 4e e skapo,no kakvo moje da se o4akva sred takava priroda.
Pozdravi ot Vancouver. Ako te interesuva pove4e vij v vanbg.com ima mnogo snimki i informazia.
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

A_TES написа:И защо ме обиждаш? Защото защитавам гледната си точка ли?
И как точно разбра, че съм мързелив? Като поисках да се систематизира информацията, от което ще са доволни всички ли?

Нямам намерение да се карам с който и да е, затова ще продължавам да си чета и да пиша по-малко.
Аз съм чела поне 4 синтезирани теми дълги по 10-ина страници по темата.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Montréal. Добре развита система на обществения траспор. Метро, автобуси, влакове до предградията. Недостатък Монреал е остров и влизането и излизането в пиковите часове си е приключение.
Ако искаш да срешнеш хора от всички бои, нации, народности или племени групи ако щещ, тук му е мястото. Това не знам предимство ли е или недостатък. В началото обаче със сигурност ще ти е интересно.
Постояно духа вятър. От една страна е добре - няма смог, или поне такъв каъвто се стеле над доста от градовете на този континент.
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
bateto

Мнение от bateto »

Брато разбра ли сега що никой/с малки изключения/ не ти отговори на въпросите ,а те пратиха да четеш някъде в историята на форума.Ако не се светна аз мога да ти кажа -сган от празнодумци и празнословци които си избиват комплексите ти се притекоха на ;помощ;.
Към празнодумците и празнословците-ако искате да помогнете на някой индивид който ви търси за помощ не се правете на идиоти,освен ако не сте такива. :(
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:Брато разбра ли сега що никой/с малки изключения/ не ти отговори на въпросите ,а те пратиха да четеш някъде в историята на форума.Ако не се светна аз мога да ти кажа -сган от празнодумци и празнословци които си избиват комплексите ти се притекоха на ;помощ;.
Към празнодумците и празнословците-ако искате да помогнете на някой индивид който ви търси за помощ не се правете на идиоти,освен ако не сте такива. :(
Батка, по-горния цитат към коя група трябва да го причислим? Щото нещо не го виждам да се вписва в темата изобщо. :lol: :rotfl: :rotfl:
Аватар
totev

Мнение от totev »

...още доста впечатления можеш да прочетеш тук
http://www.canadatourism.ca/
пише и за красотите на Ванкувър, мулти-всичкото в Монтреал, великия град Торонто и Столицата.Има всичко
...мразя мастика без айрян...
Boris

Za predimstva i nedostataci

Мнение от Boris »

Ei barto, vsichko e vapros na gledna tochka
za tebe moje da e predimstvo da ti ga natartuziat do tashacite za drugi moje da e nedostatak.
Razbirash li, kvo ti pee radioto, vmesto da filosofstvash po toz vapros ela i obikoli i vij gade kura e nai debel.
Izbor ima Vancuvar, Calgary, Toronto, Montreal.
Never give up !
Аватар
Дякон Игнатий

Re: Za predimstva i nedostataci

Мнение от Дякон Игнатий »

Boris написа:Ei barto, vsichko e vapros na gledna tochka
za tebe moje da e predimstvo da ti ga natartuziat do tashacite za drugi moje da e nedostatak.
Razbirash li, kvo ti pee radioto, vmesto da filosofstvash po toz vapros ela i obikoli i vij gade kura e nai debel.
Izbor ima Vancuvar, Calgary, Toronto, Montreal.
Ех,Борисчо,ех чадо.....с тия ли устенца папкаш???Как не те е срам?Я си представи за миг този твой пост да го прочете я щерка ти ,я майка ти......(това са примери,не искам да кажа нищо...).Сигурно ще са горди с тебе,знам ли????
Ти може би си пообиколил та ги разбираш тия работи, и като е така сподели си опита.Що свят си изръшнал, т'ва Ванкувър,Торонто,Мтл-то,Питещ,Плоещ,Турну-Магурели......нещо ми приличаш на Бай ти Ганя,а?
P.S.
И от кога се изживяваш като радио???
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

http://www.bgcanada.com/pforum/search.php

А иначе въпросът е малко в стил "Защо във Ван дъжда не е мокър?" :lol: Или "Мокра ли е водата в Канада?" - култова тема! :rotfl:

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=13095
Let it go...
Аватар
myha

Мнение от myha »

Geek choveka za tebe pishe,ne se li pozna ?:)))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myha написа:Geek choveka za tebe pishe,ne se li pozna ?:)))
Оооо муха, защо се появяваш толкова рядко напоследък? Жизнерадостното ти бръмчене почва да ми липсва. :lol: :rotfl: :rotfl:
Заключено