Shofiorska knijka v Canada???
- lio_gets
- Обратна връзка:
Shofiorska knijka v Canada???
Znae li niakoi kakav dokument bi mogal da se vzeme ot KAT, taka 4e idvaiki v Canada 4ovek da si spesti 4ast ot "procedurata" po izdavane na shofiorska knijka, za6toto na6ite taka ili ina4e ne gi priznavat nikade osven v na6ata mila Rodina!
- Lub0
- Обратна връзка:
Нищо не можеш да си спестиш, освен ако не почнеш работа към организации от сорта на Червен кръст, ООН, Юнеско и т.н., тогава само ще ти сменят книжката без изпит, иначе имаш теория и курмуване...
Успех
Успех
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Няма какво да си спестяваш , всичко е елемтарно. Ако имаш грижи имам cd-to въпросите ще ти го дам. Като дойдеш в QC и ако си в Монтреал се обади ако не ще го сложа на FTP сървър. 1 ден четене да разбереш какви са раликите. Отиваш и го взимаш и после е кормуването то пак е елементарно. Нито сам ходил на курсове , нито нищо просто един приятел ми даде за половин час колата преди изпита да свикна с автоматика.Това е.Ако си го можеш ще го минеш.
Научи термините на френски или на английски това е.
Zdr lio_gets,
tova,koeto znam ot zaminavashtite priateli ot foruma e,che e dobre da se izvadi mejdunarodna knijka ot KAT,zashtoto po tozi nachin spestiavash prevoda pri podavaneto na dokumentite v Quebec;shte mojesh da ia polzvash do 3 mesetsa sled pristiganeto si tam.
Kнижкаta struva 6lv.
Необходими документи:
1.Снимка 1 бр.
2. Лична карта
3. Шофьорска книжка
4. Талон към шофьорската книжка
5. Ксерокопия на документ 2,3,4 / като 2 и 3 двустранно, всички върху една страница/
tova,koeto znam ot zaminavashtite priateli ot foruma e,che e dobre da se izvadi mejdunarodna knijka ot KAT,zashtoto po tozi nachin spestiavash prevoda pri podavaneto na dokumentite v Quebec;shte mojesh da ia polzvash do 3 mesetsa sled pristiganeto si tam.
Kнижкаta struva 6lv.
Необходими документи:
1.Снимка 1 бр.
2. Лична карта
3. Шофьорска книжка
4. Талон към шофьорската книжка
5. Ксерокопия на документ 2,3,4 / като 2 и 3 двустранно, всички върху една страница/
Carpe Diem!
miko, tova e nishto - as oshte kogato pristignah pomolih shofiora na TAXI-to, koeto me izvozvashe ot letishteto, da mi dade da pokaram malko. Taksidjiata kato me vidia kak karam napravo se zbarka - vie ot BG kazva, shte vsitshki piloti ot F1, i minahme s TAXI-to prez SAAQ i vednaga mi dadaha knijka -da-a-a, koito si moje - si mojemiko написа:Няма какво да си спестяваш , всичко е елемтарно. Ако имаш грижи имам cd-to въпросите ще ти го дам. Като дойдеш в QC и ако си в Монтреал се обади ако не ще го сложа на FTP сървър. 1 ден четене да разбереш какви са раликите. Отиваш и го взимаш и после е кормуването то пак е елементарно. Нито сам ходил на курсове , нито нищо просто един приятел ми даде за половин час колата преди изпита да свикна с автоматика.Това е.Ако си го можеш ще го минеш.
Na drugia den tezi ot SAAQ mi zagriaha telefona ot zvanene - kandardisvaha me da stana izpitvash, no poneje zaplatata beshe mnogo malka - samo 25$/h otkazah.