Моля помогнете!!!
- ndimitrov73
Моля помогнете!!!
Търся да си купя нов хард диск и монитор. Дайте съвет за магазини в Монтреал за компютърни компоненти на сносни цени.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
"Всички знаят, че нещо е невъзможно, един не знае и го прави"
A. Айнщайн
A. Айнщайн
- Дякон Игнатий
- ndimitrov73
Toq 4ovek razbira
Drasti.
Az pusnah taq obqva : http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=20660
Ta 4oveka koito mi opravi DVD-to razbira i ot komputri.
Ta ako iska6 mu se obadi toi e pe4en.
Ciao & uspeh.
Az pusnah taq obqva : http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=20660
Ta 4oveka koito mi opravi DVD-to razbira i ot komputri.
Ta ako iska6 mu se obadi toi e pe4en.
Ciao & uspeh.

-
- Обратна връзка:
HDD
zdr
e mojebi az shte si prodavam HDD 4akam ot Seagate da mi zamenyat izgoreliya.... i prashat nov
ta moyata istoria Seagate davat 5 years waranty... ta az zatova si gi vzimam ama sa BOKLUK
2 HDD mi izgoryaxa tyk i 2 koito vzex v BG za moya brat i edin priyatel i vsi4ko tova za poslednite 14 meseca
sega imam tyk 3 ....
ta ako drygi imat opit s BRAND neka spodelyat tyaxniyat opit
valBG
e mojebi az shte si prodavam HDD 4akam ot Seagate da mi zamenyat izgoreliya.... i prashat nov
ta moyata istoria Seagate davat 5 years waranty... ta az zatova si gi vzimam ama sa BOKLUK
2 HDD mi izgoryaxa tyk i 2 koito vzex v BG za moya brat i edin priyatel i vsi4ko tova za poslednite 14 meseca
sega imam tyk 3 ....
ta ako drygi imat opit s BRAND neka spodelyat tyaxniyat opit
valBG
Аз си взех Макстор. Това чудо като чете и се чува в съседите
Имамам си от нашенско едно малко WD на 7-8 години, ни звук, ни нищо. Макстора е като вентилатор с крива перка. Като заскърца и очаквам да се разлетят шрапнели. И това е втори такъв. Първия го смених още като го чух, за вторият ме домързя, оставих го времено и... до сега с него.
п.п. от Бюро е гро съм го вземал, без промоция. Оригиналния на компа, пак Макстор, той пък повреди буут секторите. Абе ... Макстор
.
п.п.2 Днес пък ми се случи записващо ДВД устрйство да не разпознае Сони CD-R. :nenam: Конфигурацията е фирмена, на Accer, а на CD-та им няма нищо, на друг компютър същите си минаха идеално.

п.п. от Бюро е гро съм го вземал, без промоция. Оригиналния на компа, пак Макстор, той пък повреди буут секторите. Абе ... Макстор

п.п.2 Днес пък ми се случи записващо ДВД устрйство да не разпознае Сони CD-R. :nenam: Конфигурацията е фирмена, на Accer, а на CD-та им няма нищо, на друг компютър същите си минаха идеално.
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
В момента най-масово продаваните твърди дискове на северноамериканския пазар са Maxtor, Seagate и Western Digital. Samsung също се опитват да се набутат, но върху тях нямам наблюдения.
Навремето в работата използувахме HDD-та в промишлени количества. От Maxtor 30% се скапваха до месец-два и накрая спряхме да ги ползуваме. Оттогава съм се зарекъл, че Maxtor няма да погледна докато съм жив
! Seagate бяха доста стабилни, да сме върнали 2-3. Western Digital са единствените от които не бяхме върнали нито един! Това беше преди повече от 5-6 години де, сега нещата може и да са се попроменили :nenam:... В момента ползувам два диска на Seagate и два на Western Digital, засега нямам оплаквания.
При мониторите, избора е по-голям. Сред LCD-тата съм привърженик на Viewsonic i Samsung, а сред кинескопните на Sony и Phillips, но в крайна сметка всичко зависи от това какъв ти е бюджета. Независимо каква марка ще избереш (стига да не е съвсем куча марка), качеството е пропорционално на цената.

Навремето в работата използувахме HDD-та в промишлени количества. От Maxtor 30% се скапваха до месец-два и накрая спряхме да ги ползуваме. Оттогава съм се зарекъл, че Maxtor няма да погледна докато съм жив

При мониторите, избора е по-голям. Сред LCD-тата съм привърженик на Viewsonic i Samsung, а сред кинескопните на Sony и Phillips, но в крайна сметка всичко зависи от това какъв ти е бюджета. Независимо каква марка ще избереш (стига да не е съвсем куча марка), качеството е пропорционално на цената.

Obey gravity ... It's the law!
Da spodelq i az nabljudeniqta i prejivqvaniqta si:
Az syshto slagam golqm NEVER znak na Maxtor - izgorq mi sled nqkolko meseca rabota i to vynshen hard t.e. koito se polzva ot vreme na vreme.
Imam dobri otzivi ot Seagate - dosta byrzi diskove i dosta po-nadejdni.
WD nikoga ne sym polzval, zatova nqmam otzivi.
Imam notebook s HDD Hitachi - veche e pochti na 1g. - nikakvi problemi (da chukna dyrvo).
Otnosno necheteneto na CD ot DVD-RW ustroistvo: v DVD-RW drive ima 2 lazera - ediniq e s dyljina chetqshta CD, drugiq - DVD.
Ta ako se precaka CD lazera(raboti, no ne moje da fokusira tolkova dobre lazerniq lych), DVD drive-a si raboti, no ne chete CD, no raboti s DVD.
Edinstveno originalnite CD, zapisani na matrichna zapisvachka(t.e. s po-dylbok zapis) mogat da bydat procheteni ot defektiraliq CD lazer.
Az syshto slagam golqm NEVER znak na Maxtor - izgorq mi sled nqkolko meseca rabota i to vynshen hard t.e. koito se polzva ot vreme na vreme.
Imam dobri otzivi ot Seagate - dosta byrzi diskove i dosta po-nadejdni.
WD nikoga ne sym polzval, zatova nqmam otzivi.
Imam notebook s HDD Hitachi - veche e pochti na 1g. - nikakvi problemi (da chukna dyrvo).
Otnosno necheteneto na CD ot DVD-RW ustroistvo: v DVD-RW drive ima 2 lazera - ediniq e s dyljina chetqshta CD, drugiq - DVD.
Ta ako se precaka CD lazera(raboti, no ne moje da fokusira tolkova dobre lazerniq lych), DVD drive-a si raboti, no ne chete CD, no raboti s DVD.
Edinstveno originalnite CD, zapisani na matrichna zapisvachka(t.e. s po-dylbok zapis) mogat da bydat procheteni ot defektiraliq CD lazer.