Опитвам се да си проверя статуса но линковете на които попадам за целта не се зареждат. Някой може ли да ми даде работещ линк?
10х
проверка на статус...
Application status
http://services3.cic.gc.ca/ecas/ECAS.jsp ot tozi link si proverqvam az statusa, ili po-skoro lipsata na takyv.Medicinskite mi sa odobreni ot Bukurest na 08.06.06 , no az vse pak sym po druga procedura (sponsorship). Dumata mi e, da ne se pritesnqvash zashtoto mnogo bavqt on-line statusa i nqma po4ti nakakva polza ot nego, zashtoto vsi4ko koeto izliza tam, za nego te informirat predi tova s e-mail ili obiknovena poshta.Pone tova znam az ot 4ujd opit, ne ot moi.Uspeh
Nikoga ne se otkazvai.Nikoga ne se predavai.Nikoga ne se ot4aivai.
- simplyaven
- Обратна връзка:
otvorko, без да искам да те притеснявам, но аз също бях по спонсорска програма и статуса ми беше активен от деня, в който ми приеха документите още в мисисага и си се променяше своевременно по време на цялата процедура! има обаче една тънкост - докато документите не стигнат до Букурещ, тоест цялата първа част на процедурата се проверява статуса с данните на спонсора, а не с твоите, въпреки че на практика ти си принсипал апликант! успех