проверка на статус...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

проверка на статус...

Мнение от SAVANNA »

Опитвам се да си проверя статуса но линковете на които попадам за целта не се зареждат. Някой може ли да ми даде работещ линк?
10х
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

OTBOPKO
Обратна връзка:

Application status

Мнение от OTBOPKO »

http://services3.cic.gc.ca/ecas/ECAS.jsp ot tozi link si proverqvam az statusa, ili po-skoro lipsata na takyv.Medicinskite mi sa odobreni ot Bukurest na 08.06.06 , no az vse pak sym po druga procedura (sponsorship). Dumata mi e, da ne se pritesnqvash zashtoto mnogo bavqt on-line statusa i nqma po4ti nakakva polza ot nego, zashtoto vsi4ko koeto izliza tam, za nego te informirat predi tova s e-mail ili obiknovena poshta.Pone tova znam az ot 4ujd opit, ne ot moi.Uspeh
Nikoga ne se otkazvai.Nikoga ne se predavai.Nikoga ne se ot4aivai.
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

otvorko, без да искам да те притеснявам, но аз също бях по спонсорска програма и статуса ми беше активен от деня, в който ми приеха документите още в мисисага и си се променяше своевременно по време на цялата процедура! има обаче една тънкост - докато документите не стигнат до Букурещ, тоест цялата първа част на процедурата се проверява статуса с данните на спонсора, а не с твоите, въпреки че на практика ти си принсипал апликант! успех :)
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

Много Ви благодаря!
Успях да влезна. Статуса ми е в прогрес, което е добре:-)))) Бачкат значи хората по нашия въпрос :wink:
Заключено