ЗА ИНДУСТРИЯТА И ДОБРИТЕ МЕСТА ЗА ЖИВЕЕНЕ В ТОРОНТО

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
svilen_m

ЗА ИНДУСТРИЯТА И ДОБРИТЕ МЕСТА ЗА ЖИВЕЕНЕ В ТОРОНТО

Мнение от svilen_m »

Здравейте,
интересува каде би било най-добре да си търся квартира в Торонто за да се чувствам добре а и да съм близо до индустрията.Харесал съм си района на Danforth&Pape колко далеч е това от индустриалната зона.
Ще съм благодарен да споделите мненията си.
jess

Мнение от jess »

Както виждаш 70 са прегледали за какво става въпрос и никои не да ти отговаря.Ами земи прегледаи темите и ще си отговориш сам-толкоз е дъвкано,че всеки го мързи даже да ти каже че го мързи.кви индустриални зони те гонят бе братче,ми преледаи саитовте,и ако тогаз има нешо питаи.То така да не висим на бюро информация...Шега/ама и истина де/
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Mnogo, ama mnogo e daleche....Vtoro ako obichash garci,zashtoto mtova e grackia kvartal,ela tuka! nKato dojdesh shte vidish.... :D
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
Val

Мнение от Val »

svilen_m,

Ти обичаш ли да слушаш чалга?
If you take your eyes off your goals, all you see is obstacles.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Val написа:svilen_m,

Ти обичаш ли да слушаш чалга?
има и добри блокове там - не е само чалгаджийски
а мисисага например или брамптън е пълно с чалми

аки искаш добър район до индустриална зона - отиди при руснаците на батхързст и стийлс и ще си близо до 3 индустриални зони...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Val

Мнение от Val »

Kolio,

Ama az nishto ne sam kazala toia pat, ne mi pripisvai nikakvi zadni misli, molia. :D :D :D

Choveka pita kade shte se chuvstva dobre i az zadavam pomoshten vapros s cel da razbera kakvi sa kriteriite mu da se chuvstva dobre.

P.S. Izviniavaite za latinicata.
If you take your eyes off your goals, all you see is obstacles.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

мани-мани
аз бях с едни приятели на пикник на север и те пуснаха чалга от колите и ядем и пием а мен ми е съвестно - айде, аз ще издеаня някак си на ориенталските ритми ми хората отсреща?

и цял ден ми е съвестно едно, особенно като надуха по яко чалгата а то к'во се оказа
онея били турци и като сме си тръгнали се дигнало хоро, кючеци и маанета - ужас, барабар с комшийте.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

KolioBalkanski написа:мани-мани
аз бях с едни приятели на пикник на север и те пуснаха чалга от колите и ядем и пием а мен ми е съвестно - айде, аз ще издеаня някак си на ориенталските ритми ми хората отсреща?

и цял ден ми е съвестно едно, особенно като надуха по яко чалгата а то к'во се оказа
онея били турци и като сме си тръгнали се дигнало хоро, кючеци и маанета - ужас, барабар с комшийте.

Ми много хубаво....нека се веселят хората.... :lol: :lol: :lol:
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

аз съм против
отишли на 2 часа от торонто на природа и надули музиката...ако това може да се нарече такова.
svilen_m

Мнение от svilen_m »

благодаря на тези които ми отговориха, отворих темата защото докато се рових jess попаднах на много противоречиви мнения и ми се стори уместно да взема по прясна информация ако беше ми написал мнението си в тези три реда вместо да се хабиш да ми обясняваш как да ползвам форум който чета от 3 години щях и на теб да съм благодарен
Заключено