PISMO OT VIENA ZA SAVMESTNO SAZITELSTVO

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ninaLILA

PISMO OT VIENA ZA SAVMESTNO SAZITELSTVO

Мнение от ninaLILA »

POLUCHIHME pismo v koeto ni davat 30 dni da predstavim docs ot policiata/9-to r-nno v sof ./ednakva adresna registracia ot 1 godina ili dreug oficialendocs za savmestno sazitelstvo/az podrazbiram-brachno svidetelstvo/ ili gospodina/az sam vodeshtata/ da doplati 240 cad i da kandidatstva sam .vaprosa mi e :toi tryabva li da prashta nanovo vsichki docs s prevodite i pod kakva forma da sa,zashtoto byahme zapazili chas za brak i horata ni byaha podgotvili dokumentite ,samo podpis tryabnvashe da slozim i toi se zapana kato magare na most ,dala sam mu 2 sedmici za razmisal,
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Много време си му дала. Подписвайте и всичко ще е наред..... или поне процедурата де ;)
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Интересно, ако двамата от съвместното съжителство, след като са изпратили първите документи, решат да продължат процедурата поотделно, какво е необходимо да се направи? Някой правил ли го е? E-mail достатъчен ли е или трябва наново да си пращат документите, този път поотделно? :briah:
Аватар
Deso
Обратна връзка:

Мнение от Deso »

POLUCHIHME pismo v koeto ni davat 30 dni da predstavim docs ot policiata/9-to r-nno v sof ./ednakva adresna registracia ot 1 godina ili dreug oficialendocs za savmestno sazitelstvo/az podrazbiram-brachno svidetelstvo/ ili gospodina/az sam vodeshtata/ da doplati 240 cad i da kandidatstva sam .vaprosa mi e :toi tryabva li da prashta nanovo vsichki docs s prevodite i pod kakva forma da sa,zashtoto byahme zapazili chas za brak i horata ni byaha podgotvili dokumentite ,samo podpis tryabnvashe da slozim i toi se zapana kato magare na most ,dala sam mu 2 sedmici za razmisal,
Здравейте. И ние бяхме на вашето дередже, но се бракувахме набързо и вече чакаме медицински.
Та на вапроса ти: В писмото от посолството е казано че той трябва да изпрати единствено документ за преведени още пари. Едно писъмце в което да ги уведомите, че сте решили да продължите процедурата поотделно ще е проява на добро възпитание. :)

п.п. Не знам какъв срок си дала на половинката си, но се замисли какви други подобни сюрпризи от негова страна ще имаш в живота си.

Каквото и решение да вземете Ви пожелавам УСПЕХ!
Аватар
Krassima

Мнение от Krassima »

Казали са, че Жената мисли със сърцето си, а Мъжът - с главата си, но сърцето има доводи, които разумът не познава и т.н., та подписвайте и продължавайте, защото самата процедура си е едно хубаво изпитание за съвместно вземане на решения и ако това начинание започне като едно общо начало- аз не виждам нищо лошо в това и не значи непременно проблеми след това, може :wink: това да ви е Късмета! И късмет ви желая!
QUI VIVRA, VERRA
sando
Обратна връзка:

Мнение от sando »

Споко всичко Ще е ОК.
Заключено