PISMO OT VIENA ZA SAVMESTNO SAZITELSTVO
PISMO OT VIENA ZA SAVMESTNO SAZITELSTVO
POLUCHIHME pismo v koeto ni davat 30 dni da predstavim docs ot policiata/9-to r-nno v sof ./ednakva adresna registracia ot 1 godina ili dreug oficialendocs za savmestno sazitelstvo/az podrazbiram-brachno svidetelstvo/ ili gospodina/az sam vodeshtata/ da doplati 240 cad i da kandidatstva sam .vaprosa mi e :toi tryabva li da prashta nanovo vsichki docs s prevodite i pod kakva forma da sa,zashtoto byahme zapazili chas za brak i horata ni byaha podgotvili dokumentite ,samo podpis tryabnvashe da slozim i toi se zapana kato magare na most ,dala sam mu 2 sedmici za razmisal,
Здравейте. И ние бяхме на вашето дередже, но се бракувахме набързо и вече чакаме медицински.POLUCHIHME pismo v koeto ni davat 30 dni da predstavim docs ot policiata/9-to r-nno v sof ./ednakva adresna registracia ot 1 godina ili dreug oficialendocs za savmestno sazitelstvo/az podrazbiram-brachno svidetelstvo/ ili gospodina/az sam vodeshtata/ da doplati 240 cad i da kandidatstva sam .vaprosa mi e :toi tryabva li da prashta nanovo vsichki docs s prevodite i pod kakva forma da sa,zashtoto byahme zapazili chas za brak i horata ni byaha podgotvili dokumentite ,samo podpis tryabnvashe da slozim i toi se zapana kato magare na most ,dala sam mu 2 sedmici za razmisal,
Та на вапроса ти: В писмото от посолството е казано че той трябва да изпрати единствено документ за преведени още пари. Едно писъмце в което да ги уведомите, че сте решили да продължите процедурата поотделно ще е проява на добро възпитание.

п.п. Не знам какъв срок си дала на половинката си, но се замисли какви други подобни сюрпризи от негова страна ще имаш в живота си.
Каквото и решение да вземете Ви пожелавам УСПЕХ!
Казали са, че Жената мисли със сърцето си, а Мъжът - с главата си, но сърцето има доводи, които разумът не познава и т.н., та подписвайте и продължавайте, защото самата процедура си е едно хубаво изпитание за съвместно вземане на решения и ако това начинание започне като едно общо начало- аз не виждам нищо лошо в това и не значи непременно проблеми след това, може
това да ви е Късмета! И късмет ви желая!

QUI VIVRA, VERRA