Moneybookers ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
pumpy

Мнение от pumpy »

iliana написа:
бягай да бачкаш, защото не всички могат да си позволят да живеят без да го правят.....
Хълбой може да си позволи и да не бачка, защото така си е организирал нещата че има кой да бачка вместо него.
Неговата работа е да намира клиенти, а това го прави като ходи по събирания, приеми и други обществени събития, здрависва се, усмихва се и раздава визитни картички.
Хълбой може във всеки един момент да замине за която си иска точка на света и пак да си има същия доход, защото си е организирал добре работите и неговото присъствие не е необходимо.
обикновенно хората съдят за другите по себе си и затова реших, че ме нарича лъжеч и ме праща да работя. A propos това не съм го написал аз :P а от него се вижда много ясно, че момчето работи...е както и аз казвам по-нагоре. какво толкова ви ощипа та се включи и адвоката ?
Хълбой написа:Ne moga da si gubja poveche vreme s teb, ti moze i da si bezraboten no az ne sam
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Transfer

Мнение от hullboy »

Zdraveite

oste po loso za teb s tezi razhodi. Te se trupat li trupat.
Nakraja ste stane taka che e bilo po dobre da se obadis na Hullboy po tel. Da mu pratis e-mail money transfer.

Hulboy da te registrira za Prefered customer.
Da ti kaze tochno kolko ste poluchi maika ti i da si izbiras mezdu 2 valuti i to samo za po malko ot 11 CAD.

Parite ste sa tam sled 15 min.

Ako iskas se zanimavai sas samnitelni firmi, treperi da ne falirat zastoto kakto razbra ne sa zastrahovani, i ne sa banka. Chudi se kolko li ste poluchi maika ti tam, Logvai se vednaz ot tvoe ime, posle ot neino, posle chakai e-mail ot Mooneybrokers za da se okaze che nakraja moze i da e po skapo.

Hullboy
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Re: Transfer

Мнение от bgmontreal »

hullboy написа:Zdraveite

Tochno taka. Pochvas da shvastas.
Kato pratis 100 Evro ot France njama da sa 100 Evro v Belgia. Garantiram ti i na bas se hvastam pak na 1000 CAD.
Davai nali si mnogo otvoren. Slagai parite na masata.
Hullboy
hullboy написа:Viz kakvo pise tuk markirano s cherven tsvjat. Ot web saita na Moneybookers. Razdel “policies “
Kak ste pratis ot Euro v Euro? . Prosto ne go pozvoljavat.

Na men sa mi prastali pari s PayPal ot Canada v Canada i pak gi obmenjat prez valuta v kojato rabotjat i posle pak v CAD . Prosto taka pecheljat. Tuk uslovjata sa podobni na tezi ot PayPal. Mnogo hora dori ne gi chetat uslovjata kato se registrirat.
8.3. The Company pays the proceeds of redemption by electronic transfer to an account with a bank or other financial undertaking nominated by the Customer. The Customer can nominate the respective financial institution via the profile section of this web site. Moneybookers will execute the transfer in EUR, USD or the official currency of the country where the specified banking institution is located. Moneybookers can execute the payment in any of the mentioned currencies at its sole discretion irrespectively of Customer's account currency.
Hullboy, като ти чета бисерите и блестящите знания по английски, бая много трябва да се усмихваш на тия клиенти - та да се върнем на :
hullboy написа:Zdraveite

Tochno taka. Pochvas da shvastas.
Kato pratis 100 Evro ot France njama da sa 100 Evro v Belgia. Garantiram ti i na bas se hvastam pak na 1000 CAD.
Davai nali si mnogo otvoren. Slagai parite na masata.
Hullboy
Аз моите пари за баса съм ги сложил в www.escrow.com ЧАКАТ да дойдат твоите да ги прилапат.Къде са твоите?
Ако още се чудиш какво е www.escrow.com - това е фирма, която задържа парите докато се изпълнят условията по контракта/баса.

НЯМА ДА ЧАКАМ ЦЯЛ ЖИВОТ, да ми пишеш писма любовни от 500 реда, ти написа :
стой си зад думите и не ми се усуквай.

С ДВЕ ДУМИ: давай кинтите
Отец Димитър ще се зарадва на дарението ти :wink:
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
pumpy

Мнение от pumpy »

няма как той е по големите приказки и усмивките...
bravo

Мнение от bravo »

Bideiki laik v sferata, no ne i glupa4ka, dotuk si izvadih slednite izvodi:

1 Na hullboy klientite pra6tat ot 4etiricifrena suma nagore i ne im dreme s kolko gi oskubva Zapadnia kolhoz ili ne go razbirat izob6to.

2 Hullboy i bez tova prezira horata, pra6ta6ti drebni 3 cifreni sumi, i ne jelae takiva klienti, ta prosto kakto i da stoiat ne6tata, dali dnes 6te spestia 3-5$, a utre sam gotova da buhna 50$, vse edno, niama da otida tam, kadeto iavno 6te mi se hiliat spored bankovata smetka i ako, ne dai si Boje, pra6tam po-malko, otkolkoto sa otsre6tnite o4akvania, 6te me siktirdosat bezceremonno.

Ni6to li4no v slu4aia, prosto ne smiatam , 4e taka se pe4eliat klienti.
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Браво,
изводите ти са напълно погрешни

1. Не сме изгонили клиент и за един долар.
Уестърн Юниън е само една от услугите които предлагаме.
Когато цената на трансфера е над 28$ винаги предлагаме втори и трети вариант за финансов трансфер. Клиента избира сам кое му е най-изгодно. Има клиенти които наистина бързат. Клиент на който майка му е в болница и и трябват спешно пари не се опитва да спести 3-4 долара. По бързина Уестърн Юниън наистина са ненадминати.

Клиенти които пращат големи суми избират wire transfer, който винаги струва 28$, ако ще и за милион да е. Дори в много случаи ние го плащаме защото сме спечелили достатъчно от обмяната на валута и това е като бонус за клиента, така че на практика им излиза без пари.
Ако някой го интересува съотношението на трансферите - 0т 100 трансфера които правим 90 са wire и само 10 са с Уестерн Юниън.

2. Хълбой не презира никой. Заповядай в Отава, ела да видиш бюрото, запознай се лично с него - гарантиран ти че ще останеш с прекрасни впечатления от него като човек и ще ни станеш клиент за винаги.

П.С. Не се изживявам като ничий адвокат
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Аз (като завистлив човек, дето ще се радва да навреди на бузинеса на Hullboy, което ще ощастливи иначе скучния ми живот :) ) мисля, че работата взе да отива на реклама, лошо няма да се ползва viral marketing отвреме-навреме, ама вече взе да мяза на откровен спам.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Transfer

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Hullboy ne e agent na Moneybookers, PayPal za da gi reklamira doplanitelno kato spomenava dori imenta im.
Hullboy otdeli dostatachno vreme da im prochete uslovjata koito zaviseli ot Gospod, telekomunikatsii, web. saitove.
Parite na vsichki klienti koito stojat pri tjah ne bili zastrahovani i ne se znae kolko poluchava benefitsienta.
Taksite bili mezdu 1.8 % do 2.9 % koga se prilaga min. koga max, koga nesto sredno ne e jasno.
Serioznite banki i firmi se smejat na takiva uslovja.

Koito iska da gi polzva. Az ne gi preporachvam.

Spora e tam ot kadeto tragna.

A imenno 5 % zaguba ot kurosvi razliki.Pri prastane s kreditna karta ot Canada do BG. Kato sumata tam e poluchena v Bg leva. Prateni chrez Moneybookers.
Poumpi kaza che ste pusne detailite ot transfera togava ste govorim pak.
Basa mi vazi do June 21, 2006 do 24.00 chasa.

Hullboy
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Ето и условията на Западния Профсъюз, че Hullboy май иска да зарови всичко в море от постинги
http://www.westernunion.ca/info/tncMT.asp#liability
няма да превеждам, който знае английски - да чете

За да не изляза пак изрод - не ме интересуват Западния Профсъюз, Мъниграм, Мънибукърс и тям подобните, доколкото ги има и може да се разчита на тях. Като заразпращам по 10 бона насам-натам ще си прочета всичко и сам ще си направя избора, даже няма съм предубеден към Западния Профсъюз, макар че агента им много се старае.

Просто НЕ Е ВЯРНО, че има една единствена форма на услуга за нещо си, която е най-добра отвсякъде - конкурентната икономика изключва такива аномалии.

Прочее, добре че IvHaydu повдигна темата, за да знаем и за тази алтрнатива.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

poumpy написа:няма как той е по големите приказки и усмивките...
не бе,ще се усмихне два пъти повече,и ще отиде на един прием извънредно (овъртайм,както му викаме ние),и ще набави тези 1000 кинта,както е казал той сам за себе си:

"Rabotata na Hullboy e da govori po telefona, da hodi po priemi i kokteili, da se usmihva.

A te klientite kato razberat s kakav chovek si imat rabora sami idvat po kasno "

защо обаче говори винаги за себе си в 3 л.ед.ч????Синът ми така гоявореше,като беше на 3 години,после се оправи :idea:
П.С.и бай дъ уей ми се изясни защо iliana го защитава толкова упорито,ами че тя е служител в чейнч бюрото му :wink:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
totev

Мнение от totev »

Мечка, може да има човека секретарка и да и диктува, но дори и тогава пак не се пише в 3л. 1ч., което мен невероятно много ме дразни/особенно в Joana/, но имаче спора е интересен и от 5 страници се пише почти едно и също и на никои не му се слагат парите на масата/без БГмонреал/, хайде направете малко форумен екшън, то само на едно световно ,не се живее...
:D
...мразя мастика без айрян...
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

П.С.и бай дъ уей ми се изясни защо iliana го защитава толкова упорито,ами че тя е служител в чейнч бюрото му
Ми ха добрутро, тва уважаемите съфорумци много отдавна го знаят и не го държа в тайна
Ма много време ти отне докато загрееш

Samo s malkata podrobnost - ne sam SLUJITEL a PARTNER
Zatova Imam li4en interes buroto da varvi po-dobre, za6toto imam kapital vlojen tam
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Transfer

Мнение от KolioBalkanski »

hullboy написа:Diplomati i seriozni firmi ne polzvat samnitelni firmi na koito v uslovjata psie slednoto

# any errors or omissions in the website content
# the misuse of the web site content or the inability of any person to use the site
# delays, losses, errors, or omissions resulting from failure of any telecommunications or any other data transmission system and the failure of the central computer system or any part thereof
# any results of any acts of Government or authority, any act of God or force majeure

Tova sasto

Customer acknowledges, that (i) Moneybookers is not a bank; (ii) Accounts are not insured by any government agency;

Koito razbira ot targovsko pravo i znae kakvi polsedstvia moze da ima pri rabota s takiva firmi me razbira za kakvo govorja.
Firmi koito njamat ofis v grada kadeto zivees, ne kazvat kolko pari ste poluchi benefitsienta ne gi preporachvam
Neka Poumpy gi polzva i da si misli che ste sruva samo 4. 60 leva.
уестърн юниън също не е банка, нито е застрахована от държавата и също има лимитация на лаяабилитата си:
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

c200 написа:Ето и условията на Западния Профсъюз, че Hullboy май иска да зарови всичко в море от постинги
няма да превеждам, който знае английски - да чете

За да не изляза пак изрод - не ме интересуват Западния Профсъюз, Мъниграм, Мънибукърс и тям подобните, доколкото ги има и може да се разчита на тях. Като заразпращам по 10 бона насам-натам ще си прочета всичко и сам ще си направя избора, даже няма съм предубеден към Западния Профсъюз, макар че агента им много се старае.

Просто НЕ Е ВЯРНО, че има една единствена форма на услуга за нещо си, която е най-добра отвсякъде - конкурентната икономика изключва такива аномалии.

Прочее, добре че IvHaydu повдигна темата, за да знаем и за тази алтрнатива.
хехехе, не съм видял че ти си го пуснал преди мен

аз съм винаги за справедливостта
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Canada

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Kam Koljo

Samo s tazi razlika che W.U. imat, po 100 ofisa v golemite gradove. Moze da se obadis na agent i da pitas ako te interesuva nesto, kazvat kolko pari ste se polucat ot drugata strana, ne darzat parite na klientite po smetki kakto Pay Pal i Moneybookers zastoto ako gi izvadis ima taksa.
Ne vzimat mezdu 1.8 % i 2,9 % taksa nejasno koga kolko. Ne rabotjat s internet a po tel. linii koito ne sa spirali ot 100 god. Telefona na edin agent da e razvalen ima oste 99 agenta v grada koito rabotjat.
Firmata sastestvuva nad 100 god.

Te mai dosta stanaha razlikite.

Vizdam che pak se otpravjat provukatsii kam Hullboy.
Njamalo pari na masata. Toi basa si vazi do 24. 00 chasa.
Koito moze da chete na angliiski uslovjata da se hvasta na basa, vseki e dobre doslal.
Az ne sam prastal s Moneybookers, chel sam edinstvnno uslovjata. No tvardja che ste ima obmjanna i ot neja ste se zagubjat pone 5 % ot pratenata suma minus razhodi za taksi.
Davam i tel. za utochnjavane na uslovjata
613 521 -1350.

Parite prastame pri Koljo Balkanski da gi darzi. Mislja che e maz na mjasto i njama da se izlozi za 2000 CAD ( moite i na oponenta ) moite gi prastam s e-mail money trnsfer sled 15 min. sa pri nego.

Koito iska da zapovjada.

Moze i pri BgMontreal ako ne haresvate Koljo, no samo ako BgMontreala ne mi e oponent. Na nego sasto imam doverie.

P.S. Hullboy nikoga ne e tvardjal che ima samo edin variant za prastane na pari. Nie predlagame pone 3 razlichni kakto veche napisahme.
Ot wire pechelja dosta poveche ot W.U. Za wire moga da davam otstapki, za W.U. ne moga.
Hullboy pise v 3 - to litse za sobstvenno i forumnno razvlechenie.
Hullboy ne e v literaturen forum, njma nikakvi zadalzenja kak da pise i ne se bori za medal ot olimpiada po literatura.

Tuk ima druga dama kojato tvardi che e pechelila medal, otstapvam i mjastoto na neja kato kavaler.

Pozdravi

Hullboy
Последно промяна от hullboy на Сря Юни 21, 2006 12:42 pm, променено общо 2 пъти.
Заключено