kam voenni minali procedurata

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Veronica
Обратна връзка:

kam voenni minali procedurata

Мнение от Veronica »

Maja mi e bivsh voenen i sega ni iskat drug dokument- description des taches prof.comme militaire. Niakoi ima li predstava kakav tochno dokument iskat, drug prashtal li e? Otbeliazano e samo notarialno zavereno kopie, bez prevod.
army

Мнение от army »

Здравей Вероника, ние сме като вас също бяхме на интервю на 23.02 тази година от 11.00 часа. И двамата със съпруга ми сме военни. Представихме им кадрови справки в които подбробно се описва длъжностното ни развитие - кога и какво сме работили в армията през годините. На самото интервю ние обяснихме какво работим. По това, което ти пишеш разбирам, че ви искат подробно описание на това какво е рабитил съпруга ти в армията- като какъв и в какво са се състояли неговите задължения.
Знаем за подобни случаи като вашия, просто се изпраща в свободен текст - пълно и подбробно описание за това какви са били функционалните задължения на съпруга ти.
Не разбрах кога сте го получили това писмо и на какъв етап от процедурата се намирате. Направихте ли вече вашите медицински изследвания?
Надявам се да сме ви били от полза, ако имате други въпроси питайте - ще ви отговорим. Желаем ви късмет и успех.
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
geschco

Мнение от geschco »

Здравейте,аз също съм бивш военен и мисля да си подам документите,така че темата ме интересува.По принцип местата където си работил,длъжностите през които си минал и званията са отразени в офицерската книжка,но това дали ще бъде достатъчно,да се фотокопира и изпрати,още повече че това е официален документ.Ако някой знае какви точно са изискванията,моля да сподели.
Veronica
Обратна връзка:

Мнение от Veronica »

Army,

Nie sme kato vas, fevruari minahme intervuto, no ne sme poluchili medicinskite. Vmesto tiah ni iznenadaha s tova pismo za dokumenta. Otkade vzemate tezi kadrovi spravki?Izviniavai che te pitam, maja mi sigurno znae, no az da razucha za po-sigurno. Toi misleshe da otide kadeto e rabotil i ot komandir da vzeme neshto kato dlajnostna harakteristika. Iavno shte ni pozabaviat zaradi tozi dokument.
Veronica
Обратна връзка:

Мнение от Veronica »

Army,

Ne znam dali shte stane v svoboden text, zashtoto iskat notarialno zavereno kopie, koeto znachi che triabva da e oficialen dokument.
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

Спокойно вси4ко е по процедурата не се пла6ете.Мъжа ми бе6е военнен и о6те миналата година преди на изпратят писмото за визи той полу4и такав документ.Военния си прави подробно описание на задалженията на френски,подписва се пред нотариус и го пра6та -това е вси4ко.Този документ замества декларацията която преди 2 години военните подписваха в Румъния,4е работата им не е сварзана сас секретните служби и разузнаване.Мажа ми не е викан в Румъния а прати само такъв документ.
compaq

Мнение от compaq »

N9ma ni6to stra6no.Samo da napi6e kakvoto mu iskat ne e neobhodimo dda iska dokumenti ot komandira.A i da vi kaja ot mo9 opit s voenite(po to4no s nablod9va6tite ot NATO te zna9t mnogo dobre koi kakvo pravi v armi9ta ni).Tova 4e mu iskat samo opisanie na zadaljeni9ta e po-dobri9 variant - za6toto predi tova mnogo voenni sa gi vikali v Bukure6t.Mnogo biv6i voeni sa tuk v Kanada i rabot9t dori na darjavna rabota.
Заключено