Пътят на медицинските от МОМ до......?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ticotey

Пътят на медицинските от МОМ до......?

Мнение от ticotey »

===
Последно промяна от ticotey на Съб Авг 26, 2006 8:38 am, променено общо 1 път.
haimana

Мнение от haimana »

Незнам отговора на твоя въпрос но мога да ти дам пример,а ти ще си направиш изводите :wink: .
Медицински на 5 април
О'К на мед. 21 април по тел. след обаждане до МОМ
Края на май (май беше 29) обаждане от МОМ че от Виена искат нова снимка на неповторимия ми гръден кош :lol: .Обяснението беше че от Букурещ са казали че е О'К, но тези от Виена нещо се съмняват.
Та пътя на медицинските май е Вита-Букуращ-Виена, а пътя на инфото
Букурещ-МОМ и в някой случаи Виена-МОМ :lol:
amko

Мнение от amko »

Haimana,

И как се развиха нещата след искането за втора снимка? Отиваш направо във "Вита" (или Greenberg, whatever), плащаш си като поп хх.хх лв и чакаш Виена да каже ОК? В какви срокове? И колко време ги гледат тези снимки - близо месец след Букурещ, Виена се сещат, че...
Хайде, дано се развият нещата бързо за вас, а пък аз си пожелавам да не сме толкова неповторими като гръден кош :wink:

P.S. Ticotey, вие кога минахте медицински? А обаждали ли сте се в МОМ?
haimana

Мнение от haimana »

amko, нещата се развиват като пъпче :lol: .На следващият ден-30 май ме снимаха отново за 16.00 лева и казаха че в четвъртък(1 юни) изпращат документите.Това не ни спря да си пишем с Букурещ :lol: и да питаме какво става.На 12 юни се обадихме в МОМ и ни казаха, че от 6 юни имаме О'К.Писахме пак до Букурещ за да знаем какво става и те ни отговориха, че досието ни още не е закрито и срокът за обработка не е изтекъл-да чакаме :lol: .
OTBOPKO
Обратна връзка:

Medicinski i pro4ee

Мнение от OTBOPKO »

Komentaryt mi ne e mnogo po temata,no prosto i tazi tema potvyrjdava nepoklatimoto mi mnenie - pytqt kym Canada e baven,tromav i truden, napraven taka naro4no - s cel da ni podgotvqt za trudnoto adaptirane tam,a tezi koito nqmat volq i sila da se otkajat.Spored men i medicinskite i vsi4ko drugo svyrzano s emigraciqta e napraveno taka 4e da proverqt kolko ti se iska da idesh v Canada.Ako ti se iska dostaty4no - minavash. A kato minesh, si gotov za tova koeto te 4aka tam.Taka mislq az. Prosto ni kalqvat i presqvat.Amin!
Nikoga ne se otkazvai.Nikoga ne se predavai.Nikoga ne se ot4aivai.
haimana

Мнение от haimana »

Абе това с каляването как да е го разбирам, ама защо ме карат да се снимам няколко пъти.Те какво искат- да светя в тъмното ли :evil:
amko

Мнение от amko »

ОТВОРКО,

Прав си, брат, ама това с "тука има - тука нема" петно, снимка и т.н си е направо лазене по нервите. И как си избират кого да "каляват" - редовно има такива "късметлии". Рентгенови снимки през 20 дни са си бая каляване.
Аватар
Deso
Обратна връзка:

Re: Medicinski i pro4ee

Мнение от Deso »

OTBOPKO написа:Komentaryt mi ne e mnogo po temata,no prosto i tazi tema potvyrjdava nepoklatimoto mi mnenie - pytqt kym Canada e baven,tromav i truden, napraven taka naro4no - s cel da ni podgotvqt za trudnoto adaptirane tam,a tezi koito nqmat volq i sila da se otkajat.Spored men i medicinskite i vsi4ko drugo svyrzano s emigraciqta e napraveno taka 4e da proverqt kolko ti se iska da idesh v Canada.Ako ti se iska dostaty4no - minavash. A kato minesh, si gotov za tova koeto te 4aka tam.Taka mislq az. Prosto ni kalqvat i presqvat.Amin!
Според мен не си много прав, въпреки че и аз съм си го мислел.
Провери какви са процедурите за емиграция на другите страни, и какви са им сроковете.
По кратка процедура маи няма.
Заключено