Заглавие относно" Conjoints de fait"

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
s.b.

Заглавие относно" Conjoints de fait"

Мнение от s.b. »

здравейте
С приятелката ми сме решили да подадеме документи.Живеем заедно 2 години и двамата сме разведени с по 1 дете, но ще кандидатсваме сами.
Моля ви кажете ни какви точно документи да представиме за да докажем съвместното си съжителство и изобщо приемаме всякъкви съвети относно нашия случай
Благарим ви предварително на всички
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

двамата сме разведени с по 1 дете, но ще кандидатсваме сами.
- тука нещо не се връзва. Питате как да докажете съвместно съжителство, а ще кандидатствате САМИ!???!
По принцип - иделаният вариант за доказване на съвместно съжителство е - копие от личните карти на 2мата, в които се виждат еднаквите ви постоянни адреси.
Другият вариант е удостоверение от Общината, че живеете на едикой си адрес от едиколко си време.
И в двата случая трябва да сте живели заедно по документи поне 1 година.
Успех
s.b.

Мнение от s.b. »

не по отделно, а без децата
А нотариално заверена декларация от домоуправителя става ли?
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Ако не можете да си осигурите един от вариантите по-горе, остава последният - подпис и халка.
OTBOPKO
Обратна връзка:

Syjitelstvo-dokazatelstva

Мнение от OTBOPKO »

Tova za podpisa i halkata e mnogo dobre kazano - spestqva mnogo glavoboliq.Ina4e az v momenta sym v procedura v koqto moqta common-law shte me sponsorira ot Montreal,az sym oshte v BG,zashtoto tq beshe v procedura na emigraciq kogato se zalubihme i nqmahme vreme da reagirame.Imame dogovor za naem i deklaraciq ot hazaina,ot roditeli i priqteli,4e sme jivqli zaedno 14-15 meseca na tozi adres.Oba4e koi da se seti da si smeni adresnata registraciq.... nie li4no kato dobavka za dokazatelstva pratihme referenciq ot obshta bankova smetka i ipote4en dogovor,na koito sme podpisvali dvamata za kredita. Predstavihme i snimki ot razli4ni meropriqtiq i po4ivki.Za deklaraciite ni posyvetvaha drugi hora ot foruma da prilojim,te sa prilagali i ne sa imali problemi.Ako imash neshto vyprosi ili mislish 4e moje da pomogna - pishi mi li4no.
PS:Ot 04.08.06 imame online status,dokumentite ni sa bili polu4eni na 16.06.06 i sa bili otvoreni i se razglejdat ot 01.08.06
Nikoga ne se otkazvai.Nikoga ne se predavai.Nikoga ne se ot4aivai.
Заключено