Work Permit

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Marina62

Work Permit

Мнение от Marina62 »

Вчера бе интервюто, дадоха мед. формуляри, та да попитам:
- тъй като в инструкциите пише да не се безпокоят службите , а някъде в преден пост на човек, минал по този път четох, че той почти всеки ден е писал е-мейли до Букурещ..та се чудя сега:)...да пиша ли, да не пиша ли?
- и пак ли толкова време отнема, както за емигрантската процедура- т.е около месец до пристигането на резултатите в Букурещ?
- никъде в инстр. не прочетох за специално изискване - жените да правят цитонамазка- има ли наистина такова?

Много благодаря!
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

тъй като в инструкциите пише да не се безпокоят службите , а някъде в преден пост на човек, минал по този път четох, че той почти всеки ден е писал е-мейли до Букурещ..та се чудя сега...да пиша ли, да не пиша ли?
Ами ако имаш за какво, пиши им на email-а 8)
- и пак ли толкова време отнема, както за емигрантската процедура- т.е около месец до пристигането на резултатите в Букурещ?
При мен отне 2 седмици, защото им писах, че бързам и ако искат, аз лично да им занеса резултатите пеш до букурещ :wink:
Иначе може да отнеме до 8 седмици.

- никъде в инстр. не прочетох за специално изискване - жените да правят цитонамазка- има ли наистина такова?
Ние, като правехме прегледите (преди 1 година), беше задължително. Може и да не го пише в документите (не помня), но се изисква.
Marina62

:)

Мнение от Marina62 »

ок, но къде да настоявам да стане по-бързо придвижването- в МОМ по телефона, или направо в Букурещ?
Ама и аз съм една дисциплинирана:))))))
Много благодаря за отговора!
Успех!
prace

Мнение от prace »

За work permit цялото ли семейство трябва да ходи на медицински изследвания, вкл. и децата?
И какво включват изследванията?

Благодаря...
Заключено