Към първият комплект документи...още?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vyo

Към първият комплект документи...още?

Мнение от vyo »

Здравейте, прегледах много сайтове и форуми, но не ми се изясни въпроса- към първият комплект докуменити ( свалени от сайта), включващи:-
Application For Permanent Residence
SCHEDULE1
USE OF A REPRESENTATIVE
ADDITIONAL FAMILI INFORMATION
Трябва ли освен тях да прилагам (легализирани и преведени) дипломи, свидетелства за раждане, брак и т.н. Или всичко това остава за един по- късен етап (след одобрение ;-))евентуално ?
Благодаря предварително!
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

трябва, но не и легализирани
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Трябва, но не е нужно да минаваш през легализация. Печат от нотариус, че копието е вярно с оригинала, е достатъчен. Виж тази статия:
http://bgcanada.com/portal/index.php?mo ... icle&id=81
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

вече няма етап по-късно както беше преди подаваш целия пакет и при одобрение те канят на интервю.
NO PAIN NO GAIN
vyo

THanks на Всички !!

Мнение от vyo »

Благодаря за отговорите, приятели!!
Разбирам, че изброените от мен документи са достатъчни + КОПИЯ заверени нотариално на всички лични документи. Това ми трябваше да зная. Други " колеги" споменават за трудови книжки, справки от НОИ, препоръка от работодателя, вие подавали ли сте с първите документи?

Успех на Zaia !!
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Благодарим :wink:

На въпроса най-кратко мога да отговоря така - ако всичко ти е наред с трудовата книжка (работил си на трудов договор и ти е попълвана книжката), то тя е достатъчна.
Заключено