Bily T написа:... Кажи ми според теб не е ли мошенник Бил Гейтс, който е откраднал и уиндоуса и мишката и какво ли не от бедни честни хора които са били по умни, но по-непредприемчиви от него?
Хей адашче, много избирателно-интересчийски размишляваш. Значи възмущаваш се от обвиненията към българските добре-облечени-довчера-ходещи-с-анцузи-спортисти-бизнесмени и обвиняваш хората в комунизъм, а в същото време хвърляш абсолютно същите обвинения към предприемачи от моя ранг. Като как да го разбираме това?
Иначе аз може да съм всякакъв, но нищо не съм откраднал - да не би да имаш съдебно решение по въпроса. Освен това съм раздал вече няколко милиарда за благотворителност.
Хе, тя и Дарина Павлова искаше да направи "благотворителност" към Хилари Клинтън ама явно решиха хората и без съдебно решение че има нещо гнило в парите на мъжа и - "добре облечения бизнесмен".
Darvenno pardesiu !!:)
Nas obache kakvo ni gree kato sled vseki 1 niknat novi 3 ?:))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
myha написа:Darvenno pardesiu !!:)
Nas obache kakvo ni gree kato sled vseki 1 niknat novi 3 ?:))
Кво ти пука бе Муха?
Нали вече си в Канада?
Гледай там да се оправиш и забрави за българската действителност!
Успех ти желая!
Док........................
Blagodaria ti Dok !!!
yspeh na vsichki jelaia go ot sarce !!!
A ti koga se vrashtash ??!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
Muha, може ли да те попитам какво толкова си се загрижил за ЕС? Не ни е там мястото, а и скоро няма да бъде. А и те за сега не ни трябват. Не знам дали знаеш каква мизерия е все още в България? А тя няма скоро да се оправи. Ако някой си мисли, че с ЕС ще сме по-добре, жестоко се лъже.
Muha, може ли да те попитам какво толкова си се загрижил за ЕС? Не ни е там мястото, а и скоро няма да бъде. А и те за сега не ни трябват. Не знам дали знаеш каква мизерия е все още в България? А тя няма скоро да се оправи. Ако някой си мисли, че с ЕС ще сме по-добре, жестоко се лъже.
Suki nali znaesh koe ymira posledno ??
NADEJDATA PRIATEL !!!!!!!!
Митето обобщенията ми бяха към 3-ма души не всички и те си знаят кои са мога и теб да те прибавя като номер 4 ако желаеш?
Опитвах се да ви предпазя от един хубав бг глагол - да "политиканствате" но явно не си ме разбрал. защото докато кучетата си лаят кервана си върви нали така.
моят съвет е да си гледате вашата работа вместо да изпадате в никому ненужни и безполезни размишления кои кво бил направил и как - това по никакъв начин не променя нащата нали така?
към мак гийк пожелавам ти един ден да бъдеш на мястото на аватара ти но се приготви да се разделип с доста скрупули ако ги имаш.
Цялата тема малко ми заприличва на "детски учителки спорят за военна музика". Едната половина казва че нищо няма да се подобри, другата, че всичко ще е ОК, но толкова - без нищо конкретно.
Какво ще се подобри в краткосрочен период (2-5 год.) според мен (като имаме предвид кво е станало вече в другите източноевропейски държави):
- за 5 години ще се отпуснат от еврофондовете 10 млрд. Това са безвъзмездни пари. Дали ще ги усвоим е друг проблем
- чуждестранните инвестиции ще скочат. За справка - в момента най-големия инвеститор в БГ са емигрантите с около 1 млрд годишно.
- БВП ще се увеличи, а инфлацията ше намалее - за справка - другите източноевропейски страни
- съдебната система най-накрая може и да се реформира. това е единствената област в която в последните 15 години няма реформи, а никой от управляващите, нито от самата съдебна система няма желание това да се случи.
Който смята, че това е маловажно да пробва да регистрира фирма, да осъди длъжник или да си потърси правата по съдебен път
- в земеделието ще се налеят доста пари. като субсидии, демек безвъзмездно. За справка - първите спечелили от присъединяването досега са фермерите
- малките фирми ще загинат - някои от тях да - неефективните
- цените ще скочат по бързо от увеличението на заплатите - да, но в дългосрочен план нещата ше се оправят. В началото много ще изгубят маргиналните групи - безработни, пенсионери, необразовани и ниско платени. Сори. Писна ми от "плавни преходи", "социални цени" и пр.