DCS ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
RobinHood

DCS ???

Мнение от RobinHood »

Имам един въпрос относно Demande de certificat de selection молбата. Понеже попаднах на два различни вида на този формуляр, искам да попитам кой е по-новия? Бих искал ако може да ми дадете линк откъдето да мога да си ги дръпна. Молбата ми е тъй като в сайта www.bgcanada.com там където са описани стъпките за подаване на документи и т.н. има едни кирилизирани анекси а също и този формуляр(DCS), които обаче са по-различни от тези които ги има в официалния сайт за имиграция в Квебек. :wink:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

До кирилизираните анекси ще опреш, когато държиш в ръцете си Сертификата за селекция от Квебек.
А формуляра на Молбата за селекция т.е. за стартиране на процедурата за получаването на този сертификат можеш да дръпнеш от ТУК. На тази страница винаги и всичко е актуално.
И макар да има промяна в някои линкове, поради направените промени в дизайна и съдържанието на официалния сайт, то в самия формуляр няма никакви промени. От където и да го дръпнеш в настоящия момент, няма да е грешен или невалиден.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Благодаря ти още веднъж за бързия отговор! Но колкото до анексите, те не се ли пращат ЗАЕДНО с DSC (попълнения формуляр), със съответните преводи на всички документи(трудов стаж,банкови референции,паспорти,и т.н.) ??? Извинявам се за многото въпроси, но нещо се обърках пак относно документите. Имам предвид че аз чета в сайта www.bgcanada.com относно процедурата и документите,но май се оказва че или аз не съм разбрал или има някой дребни промени. :wink: :shock: :wink:
Заключено