Пази Боже,сляпо да прогледа

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ако имаш голямо и добро сърце, в него има място и за България, и за Канада...
А ако не можеш да обичаш...що за човек си???
Не е важно какъв си по произход, а какъв си като човек...
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Stanislava
Обратна връзка:

Мнение от Stanislava »

За мен си много прав, Голяма мечка.
Нали борбата беше да имаме право на избор?! А какво стана, някои хора искат пак всички да сме еднакви
Botzo

Мнение от Botzo »

goliama mechka написа:аз мисля,че проблема не го създаде канак-а,ами лично всички,дето започнаха да се месят защо аджеба ще си сменя името.Ами вас пък какво ви интересува,тои си пита в заглавието на темата инфо,моля! Това не ви ли говори нещо-които има,да му даде инфо,които не - здраве,вие го изядохте защо,та защо. Типично по БГ-ски,да гледаме на другия в канчето
ама естествено бе голяма мечко. Канука просто най-вежливо помоли за помощ каквато би трябвало да полъчи в този форум и .......... и не само че полъчи различни обиди, спрягания на ника си и каква ли не още пумия. Та не бяха цитати и простоии. Човека поиска помощ и виж какво получи. Май термата ми "Какво правя в този форум" е точно на мястото си.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Bravo pi4, ti si istinski patriot, napravo se razvalnuvah kato pro4eto towa!
The Great Bastun написа:Sorry my friends,

Не се обиждайте на "мърша", не съм казал, че само "мърша" заминава.Изразих мнение, че с процедурата за Квебек се дава шанс и на "мършата"...пък и в крайна сметка на кой ли му пука...???

Пламене, може и да не дойда в Канада, и знаеш ли защо?
Ами защото не мисля да идвам...!!!
Мисля да си стоя тук в БГ и да се боря да променя нещо, то все едно е да се бориш с вятърни мелници, ама нейсе, трябва да има и такива...
Не всичко е загубено...

Айде чао и да пращате повече парички на родата,
щото "глад майка" !!!

п.с.
Кофти АнтиБългарски настроения взеха да обхващат този форум.

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!
Заключено