Отново среща в Пловдив /12.06/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
kurta007

Отново среща в Пловдив /12.06/

Мнение от kurta007 »

Здравейте пловдивчани :P
Следващата ни среща по стара традиция ще бъде на 12.06 /понеделник/ от 19.30ч. в ресторант "Вестра", карта :arrow: Цък

Добре дошли са всички :wink:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Да си запазим място ;)
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Мммммммммммм,студена "Каменица екстра" 500мл :? /ужас,да броя милилитрите на бирата/+специалните картофки на "Вестра"та/няколко пъти/- :roll: замечтах се нещо.Някой от вас там да се смили над бедната ми душа/т.е. вкусови и др.рецептори/ и да пийне малко заради мен.
Приятна среща и умната.
Аватар
totev

Мнение от totev »

стига рева бре кака ще си помисли човек че сте останали жадни, пий си евтината бира в Канада...Пловдив замина вече.
...мразя мастика без айрян...
CaD

Мнение от CaD »

eva-vet-eva написа:Мммммммммммм,студена "Каменица екстра" 500мл :? /ужас,да броя милилитрите на бирата/+специалните картофки на "Вестра"та/няколко пъти/- :roll: замечтах се нещо.Някой от вас там да се смили над бедната ми душа/т.е. вкусови и др.рецептори/ и да пийне малко заради мен.
Приятна среща и умната.
Стига си писала такива неща... и аз се размечтах :beer:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Ей, хора, я се стегнете че до довечера време не остана ;) Викам да гледаме как Щатите се излагат довечера........... на бира :)
Заключено